Вітаю західних пошуковців! Хто з Берегівського району Закарпатської області? Що там цікавого по нашій темі? Можливо хтось має карти данного району?
[QUOTE="Nykolaj, post: 8735219, member: 135081підкажіть по пeрстнях .... Спс...[/QUOTE] http://auction.violity.com/24155949-kolco-kr-roza-vetrov
Всім привіт! Зараз в Стрию гостюю, хотілось би покопати. Може хто взяв би з собою? МД є, коліс немає.
Підкажіть по тій во штукенції там написано Dem Reich ich dien, mein Stadt heisst Wien перевод "Я служу Рейху , мой город называется Вена".Може хтось находив похоже
После уничтожения 134-го пехотного полка (бывшего австрийского 5-го пехотного полка «Гох-унд Дейчмейстер») под Сталинградом новый 134-й пехотный полк в составе Имперской гренадерской дивизии был переименован в гренадерский полк «Гох-унд Дейчмейстер». Девиз «дейчмейстеров» звучал коротко и ясно: «Я служу Рейху (Империи), мой город называется Вена», или, по-немецки: «Dem Reich ich dien, mein Stadt heisst Wien»
камради маю таке питання. так сталося що вертаючись із копу я загубив нижнє і середнє коліно штанги свого мд. хто може виготовити або продати дані частини штанги. штанга збірки майстра BMW-730. майстер на звязок не виходить.
Доброго дня. Звертаюсь до форумчан, що живуть ближче до гір. Можливо хтось допоможе знайти Фіолетового слизняка (лат. Bielzia coerulans) Фото додаю. Послуги з пошуку і пересилу звичайно ж оплачу за завчасно обумовленою з Вами ціною. Завчасно дякую. З повагою. ПИ.СИ. Пишіть будь-ласка в ЛС.
Равлики живуть у мене в боксах на підвіконні в офісі. Підсадив мене мій колега і напарник. Уже є 10 місцевих різновидів. Захотілося ще і фіолетових красунчиків пару єкземплярів. У нас вони на жаль не зустрічаються... З повагою.