Хе камради я камрада Рондон пидтримую на вси 100 проц в Винниках ще можно копать и копать ще так з рочкив мин 20ть якшо знати де
камради мені сьогодні фотуна усміхнулася! знайшов двісті гривень! пригорнув самотню лесю в свому гаманці.
Добрий вечір друзі, як вам ідея?На днях зробив зі скуки. Фото нажаль поки кращих немає вечором фоткав.
Добрий вечір.Сьогодні відкопав пару патронів в низу партона тільки число 10 підкажіть чиї вони.Наші чи австрійські і вот така головка від снаряда попала
Друже,Ви так цвяшки до дому не тягнiть,тим бiльше не виставляйте.Робiть фото на полi чи в лici,a то всяки "камради" тут лазять
А ще краще в лісі те все поламати, залиште собі на одну обойму ммг. Повірте такого хламу ще достатньо знайдете
цього не достатньо. порох спаліть. а в гільзах дирок на сверліть. це називається дезактив. і на майбутьнє не несіть це сміття до дому.
я і є археолог який до недавна працював в Історико краєзнавчому музею, але мусів звільнитись ...і розкопки вже закінчились
То всьо моя жадність.Раніше копав в полі монети а по війні не лазив.Поїхали з другом в ліс він по гриби я на коп накопав того а сам тепер думаю нашо воно мені.
в наших лісах однозначно патронів більше ніж грибів. при бажанні можете собі зробити з гільзи спалахуйку, і відкривачку до пива. все інше закопайте. жадність, самізнаєте кого, згубила
Доброго всім вечора, будьте ласкаві, поділіться прив'язаною картою до Ози Самбірського району, якщо можно
привіт камради. бачу ви обговорювали патрони. так от. якщо я везу з лісу пусті гільзі і кулі до них то я вже поганий дядько і мене треба покарати? просто копаю 3 роки і буває шо беру гільзи в сохрані і пулі а шо це можна чи не можна незнав. памятаю бивший працівцник МВС розповідав шо є стаття за порох. А от про гільзи і пулі нічого не говорив. каже хто там має возитись з твоїм патроном якшо в тебе найдут.