Так званий сімейний герб.На віоліті є один спец ,має свій сайт.Borisius здається.Можу йому написати щоб оприділив.
http://livrejka.jimdo.com/ Може тут знайдете свій гудзик.Сайт живий,чоловік колекціонує гудзики.Напишіть йому
вітаю камради Хотів поцікавитись хто ходить полями періоду ПСВ. І чи копали з глибинником. Бо ліси уже мало що приносять цікавого, а поля залишаються не розвіданими. Ось такі окопи РІА були знайдені, зрозуміло що на розораному полі нічого такого не має, от і зацікавився питанням. Бо по другій є багато знахідок з полів, а от ПСВ не зустрічав
Привіт колеги !!! Хочу вашої поради ... Де можна покопати біля Нараєва або Бережен ??? Завтра буду проїздом в тих краях ... що там цікавого можна знайти ??? можливо є камради які там копають ... з пов....
Привіт! Їду на навчання в Моршин(точніше в Лисовичі)...........покопати навряд чи вийде,а порибалити хотів би...............є там місця де можна покидати спінінгом? Дякую!
Привит усим камерадам ямки ямками хлопаки я вже не парюся бодикарив розвелося шо про рейберт не вкурсах а вот вопчики гади розкидають жусть я свою бомбу разив 3 закопую тидьки закопаю через мисяць знову В минули вихидни тильки 6 немаленьких прикопав ВСИМ ВДАЛОГО КОПУ
У самому Моршині є озеро від сан. Пролісок - можна пробувати, але сумніваюсь на результат від спінінга (рибалка на хижака?). Сусіднє село Довге - є кілька приватних ставків (карась, короп).
Якщо у навчання у сан. Прикарпатська Ватра, то зразу за парканом санаторію позиції по ПМВ. Якщо навчання у сан. Київ плюс, то до згаданих позицій пішки 15-20 хв..
Миру Всім! Хлопці! Якщо є хтось з Верховинського району Івано-франківської обл., з Рахівського району Закарпатської обл. або з Яремчанської міськради, - відгукніться, будь ласка, в приватні повідомлення! Потрібна допомога. Заздалегідь дякую!