Захід України

Тема у розділі 'Де копати?', створена користувачем YKY, 27 лют 2005.

1. Олег Дума

Олег Дума Schütze

Повідомлення:
    8
    Адреса:
    Захід
    Доброго дня . Хто може дати ссилку на ту сторінку де в цій темі є старі карти західної України - не можу знайти чи 200 чи 300 сторінка ?

vovc2301 подобається це.
    1. Хороша чутливість як на малі, так і на великі цілі. Дуже добре бачить всю дрібноту, включаючи метало...
      900 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера гном-м. Комплектующие, элементы питания...
      50 грн.
    3. Опис: Компактний портативний цілевказівник GP-Pointer – це зручний та корисний інструмент для пошуку...
      500 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера minimax-PP II. Комплектующие, элементы...
      50 грн.
    5. Пин китай состояние новый ,комплект без кроны
      430 грн.
  2. дт-75

дт-75 Oberleutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    80
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    160
    Повідомлення:
    1.761
    Адреса:
    Львів
    sasha_75 подобається це.
  3. Олег Дума

Олег Дума Schütze

Повідомлення:
    8
    Адреса:
    Захід
  4. George Rudel

George Rudel Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    287
    Адреса:
    Украина
    тут корчми позначаються,як майже і на будь якій австрійській карті,лише на польських 20-30 не бачив....

5. vovc2301

vovc2301 Oberst

Повідомлення:
    4.233
    Адреса:
    БАНДЕРШТАДТ
    301!

Олег Дума подобається це.
  6. Valerii

Valerii Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.100
    Адреса:
    Моґадішо, Сомалі
    Доброго дня, шановні! Приіхав у довге відрядження до Львова, звичайно, хотів би десь покопати...де тут можна біля Львова пройтись на вихідних, хоча б шоб шось по старовині знайти...мені небагато треба:). Але не знаю місцевоі специфіки, бажано місце шоб люлів не дали, бо пику жалко. Дякую.

Volynyaka, minitarn3838, Град-1 та 3 іншим подобається це.
  7. vovc2301

vovc2301 Oberst

Повідомлення:
    4.233
    Адреса:
    БАНДЕРШТАДТ
    так всі околиці,головне в шкоду не лізти/соя.пшениця-не курити,ну ви вкурсі.а так всі поля.,ну і шахти за собою закопувати:D:D:D:D:D:D:D/

КорифеЙ та Valerii подобається це.
  8. Valerii

Valerii Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.100
    Адреса:
    Моґадішо, Сомалі
    Не курю...але закопую:smile_9:. А є таке місце типу куди всіх новачків засилають, як у Києві Круглик або Лютіж, де роками копають і все ще знахідки є?...Мекка для копачів.

дт-75 та vovc2301 подобається це.
  9. vovc2301

vovc2301 Oberst

Повідомлення:
    4.233
    Адреса:
    БАНДЕРШТАДТ
    Камянопіль./з обох боків траси.но зара дощ,а там...такий пластелін....хіба в лісі?п.с.комари-шо коні.бомки теж:mad::mad::mad::mad:

Valerii та дт-75 подобається це.
  10. БОЛЬШОЙ ХОМЯК

БОЛЬШОЙ ХОМЯК Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.353
    Адреса:
    Україна
    Я не один раз копав у тих районах, в основному ближче до Збиранки та Голосківського кладовища, тобто з правого боку від дороги вул.Замарстинівської, якщо рухатись на Брюховичі. Багато окопів там у лісах, бліндажі є. Якось випадково надибав там місце, де на один квадратний метр ледь не 15-20 куль від Лебелів і Берданів накопував. Але чогось цікавого мало, на жаль...

George Rudel подобається це.
  11. George Rudel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    287
    Адреса:
    Украина
    Вже і я там був,ближче до Збиранки і реально був в шоці,бо знайшов гільзу від швака,обух від ргд33 і хвіст від мінометної 50 мм радянської міни,два снаряди,3 патрони,2 гільзи від німцького птр.Там взяли в кільце армію Сосновського,яка пробивалась до оточеного Львова від Добростану,але по совку несподіванка,знаю лише ,що в тому районі в 1944 впав іл-2

12. George Rudel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    287
    Адреса:
    Украина
    http://www.memoria.com.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=346&Itemid=34&lang=uk ще один доказ того,що там реально є ,що копати.В тому ж місці був хутір чи корчма,внизу цвинтар домашніх тварин,не надто приємне місце.Ще один мінус це гора ям,які не закопують .Раз навіть попав на цих людей,почув їх мд і шлейф свіжих ям після них,але був один і було страшно лізти

13. karasj

karasj Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    97
    Адреса:
    Україна
    Прошу відгукнутися камрада, що познайомився зі мною весною, в полі на пагорбі поблизу гамаліївського водосховища. Там, за колією, через яку переїзджають по трубі-тунелю. Я був на старій білій Таврії, ви були на паджеро, по-моєму. Там ще ті "охотнікі" проходили... Хочу поспілкуватися, бо був сьогодні в тому місці, про яке ми тоді говорили.
    (Я втратив контакти разом з трубкою)

14. БОЛЬШОЙ ХОМЯК

Повідомлення:
    2.353
    Адреса:
    Україна
    І я декілька раз зустрічався там в лісі з такими "археологами". Це були перший раз напівбомжі-напівалкоголіки, а потім якісь прості роботяги, які копали в пошуках металу. Мали з собою один на двох якийсь саморобний металошукач. Дійсно, залишали за собою шлейф незакопаних ям. Розговорився з ними, сприяла взята з собою на коп "чекушка", а потім один з радістю побіг кудись ще за одною, за мій рахунок. Ці "джентльмени" все без розбору здають на металоприйомку. Часом їм попадають доволі цікаві речі. Розповіли (думаю, що правда), що якось знайшли декілька снарядів. Латунні гільзи здали. Казали, що підняли пів-мішка підков, декілька цинків патронів, але побоялись брати. Ходив у вказаному ними районі і дійсно знайшов залишки порожнього цинку і трохи патронів розсипом. Вже хтось до мене знайшов...
    Просив, щоб закопували ями, обіцяли, але їм вірити... всерівно, що небо красити....:D

George Rudel подобається це.
  15. karasj

karasj Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    97
    Адреса:
    Україна
    Цікаво, звідки в бомжа-алкоголіка хоча б 300 баксів на прилад? Перепрошую, можливо у Вас самооцінка завищена? (не ображайтесь).
    Я от читаю, читаю... всі просять ями закопувати. Я от закопую. І ще колись ОДИН раз бачив акуратно закопані ями. І все. Більше закопаних не бачив.
    А ви...?

16. БОЛЬШОЙ ХОМЯК

Повідомлення:
    2.353
    Адреса:
    Україна
    Які там 300 баксів..., що Ви...:D Наскільки пригадую (бо це вже давненько було, років 3-4 назад), мали вони щось саморобне, велике і незграбне. Але з цих людей і з їх способу заробітку я анітрохи не насміхаюсь, навпаки... А самооцінка... та ні, деколи думаю, що вона у мене навпаки занижена... сам ледве зводжу кінці з кінцями... але це вже зовсім інша історія...:(
    Якщо бути до кінця чесним, то не завжди закопую...:( Як тільки приїду на місце, то на початках так, закопую. Потім закопую, але не так акуратно. Далі, коли вже стомлений, трохи пригортаю, а під завершення копу - частенько взагалі не закопую... Прикро, але це правда:( Намагаюсь з цим у собі боротись. Поки не виходить...:(

Volynyaka, ZioViktor та SirEdmund подобається це.
  17. karasj

karasj Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    97
    Адреса:
    Україна
    :)
    Я мав на увазі, чи багато Ви бачили закопаних ям.
    А в загальному думаю так: я ями закопую тільки тому, що б ці розмови про ями мене не стосувалися :) Особисто ж мені вони ніскільки не заважають, і, якщо чесно, не думаю що вони хоча б на щось впливали :) Сам рельєф в більшості випадків ніяк від них не страждає - ямою менше / ямою більше... Навіть рукотворною. Отже, вважаю всі ті розмови про ями несерйозними :)

БОЛЬШОЙ ХОМЯК подобається це.
  18. SirEdmund

SirEdmund Stabsgefreiter

Повідомлення:
    307
    Адреса:
    Україна, Львів
    Розмови про ями може і несерйозні, але тема культури при проведенні пошукової діяльності є дійсно серйозною. Маленькі ямки в лісі, може і нікому не заважають, але коли риють котловани і не закопують, коли лишають ямки і ямища на пасовищах, коли копають по посівах, коли викопують різний шмурд різних розмірів і лишають його на полі або ще гірше коли залишають на поверхні ВОПи, то це м'яко кажучи по-свинськи. Може це все і звучить несерйозно, але наслідки даного свинства можуть бути серйозними, як не для самого пошуківця, то для колеги по хобі, або котроїсь іншої людини.

КорифеЙ, БРОДЯГА 777, Veig та 5 іншим подобається це.
  19. БОЛЬШОЙ ХОМЯК

Повідомлення:
    2.353
    Адреса:
    Україна
    Цілком згідний з усім Вами написаним. Ще так-сяк можна миритись з ямками, ямами і ямищами, а от залишені біля розритих ям ВОПи, це дійсно справа надто серйозна, оскільки може коштувати комусь життя або здоров"я. Зустрічав не раз викопані снаряди біля ям або на дні не закопаних ям. Можу чесно сказати, що завжди ці чужі ВОПи надійно закопував. Всі інші ями - звичайно ні:)

20. Kraz

Kraz Stabsgefreiter

Повідомлення:
    103
    Адреса:
    Україна, Львів
    Вважаю, що не закопані ями це проблема особистої гігієни, рівно як і залишене сміття у вигляді серветок, целофану, лушпайок від яєць, старих батарейок та пляшок на місці перепочинку від копу.
    Звісно, технічно воно не заважає ходити але є 1 момент, психологічний. Приходите ви такий на омріяну точку, як в ресторані подають вам блюдо наприклад, і перша думка яка спадає це: По-моему, это уже кто-то ел...
    Ну що ж такого, ще можна вкусити з другого боку і таки біти ситим, а чи буде це приємно?
    ІМХО

БОЛЬШОЙ ХОМЯК, Veig та Град-1 подобається це.
  21. Arturs

Arturs Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.217
    Я уже про ямки писал, (баловство это) но вижу "не имётся людям"
    Ну что ж.
    Расскажите про ямки тем кто в этом понимает ;)
    Про ГОРЫ мусора пока умолчим.

ХОРУНЖИЙ та SirEdmund подобається це.
  22. gutsulsky

gutsulsky Schütze

Повідомлення:
    34
    Адреса:
    Stanislaviv Ukraine
    Потрібен археологічний реєстр по Вінницькій області

23. pavliv

pavliv Stabsgefreiter

Повідомлення:
    365
    Адреса:
    УКРАЇНА
    08072016707.jpg 08072016708.jpg А як вам хлопаки такі "огірочки". Ці " овочі" могли би зробити чималенькі ямки.Викликав МНС і все прибрали.Львівська область,Радехівський район.​

vovc2301 та Град-1 подобається це.
  24. Artyr

Artyr Hauptmann Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.083
    Адреса:
    Україна проти течії Стрипи
    лопата гарна:), на скільки вистачає??

КорифеЙ та Pan Ivan подобається це.
  25. БРОДЯГА 777

БРОДЯГА 777 Oberfeldwebel

Повідомлення:
    384
    Адреса:
    Львів
    Якось йшов я вечером до дому через один лісок , а там якісь мудаки , щось копали прямо на стежці і яму не закопали , я там чуть ногу собі не зламав , зловив би , то МД бантиком зав'язав би на шиї , а ви кажете не серйозно .

КорифеЙ подобається це.