Захід України

Тема у розділі 'Де копати?', створена користувачем YKY, 27 лют 2005.

1. Junker033

Junker033 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    1.821
    Адреса:
    Drohobych
    І біцикль)))такий досить непогануй))))

Град-1, vovc2301, Serzh180473 та ще 1-му подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Новый двух сторонний поисковый магнит D60 мм толщина 22мм…есть новый поступления,смотрите другие мои...
      799 грн.
    2. Новый неодимовый магнит D48mm высота 18мм..смотрите другие мои лоты..
      599 грн.
    3. Новый двухсторонний магнит D60mm.,толщина 22мм.паракорд d4mm,L20m…и карабин…есть новые поступления ....
      927 грн.
    4. Новые два магнита D 32 mm..смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      289 грн.
    5. Новый поисковый магнит d60mm h 15mm + паракорд d 4mm длинна 20 м + карабин с закруткой…
      649 грн.
  3. Junker033

Junker033 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    1.821
    Адреса:
    Drohobych
    Васек! А ти вже ровер з мотором продав шо крутиш педалі???))

Град-1 та Vasia. подобається це.
  4. КорифеЙ

КорифеЙ Oberleutnant

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.753
    Адреса:
    Galicien - Volyn
    Це не значок, це лейба з джинсів бренду Orleesey Jeans :D

VVS-7 подобається це.
  5. Vasia.

Vasia. Oberstleutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    18
    Повідомлення:
    4.162
    Адреса:
    Дрогобич
    Мото продав, як фінанси позмолять то візьму 600 кубового, а зара спорт)

6. VVS-7

VVS-7 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    112
    Адреса:
    west-Galicia/UA/
  7. Игорь1429241

Игорь1429241 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    -2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    0
    Повідомлення:
    308
    Звиздиш як Янукович. Я тільки на одно місце ціле літо їздив. Деколи і половину всякоразно хабарка прикопував, бо в мій 120 літровий рюкзак не влазило все. уже надоїло тому питаю а біля болехова хтось рив ?

purpur подобається це.
  8. Игорь1429241

Рейтинг:
    -2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    0
    Повідомлення:
    308
    Між інчим. Завтра їду копати ніхто не хоче скласти компанію? Бажано не пющий. Ато мені нині так хреново .

9. ZioViktor

ZioViktor Feldwebel

Повідомлення:
    210
    Адреса:
    отутво
    Рив.Геллери,крейцери....

10. Игорь1429241

Рейтинг:
    -2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    0
    Повідомлення:
    308
    Зайдите в мои теми про манлинхери. Ето только очень малая часть того что я нарилв сколе. Так что не надо ляля . Мне просто не интересно уже стало. В сколе да и в сколе... от завтра їду в Болехуй.

11. vovc2301

vovc2301 Oberst

Повідомлення:
    4.233
    Адреса:
    БАНДЕРШТАДТ
    а Жаба яка,Жаба:):):).доброго дня всім!з обіцяного.розвідано давно,но зробили комраду Staruj_Zmey сюрприз Фото0229[1].jpg Фото0228[1].jpg Фото0227[1].jpg Фото0226[1].jpg фото з моб,сорі.

Joras99, Vasia. та Alex Faa подобається це.
  12. Игорь1429241

Рейтинг:
    -2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    0
    Повідомлення:
    308
    Итак комраден. Я только что вернулся из лисович. Копал в сторону Болехуя в доль дороги.в радиусе 6 км. Вивод . Хабара очень мало. Но, вся проблема кроется в ожинниках и траве по грудак. Есть резан туда либо зимой, либо ранней весной. А комари просто пипец, я забил репелент дома. Сцуки так пообкусали что просто пипец. Я поездил по миру немало, но такое видел впервие. Тучами просто. Пока достал пипиську чтоби пописать, налетели кагатом. Курча бегал по лесу и писал на бегу. Хорошо невидел никто..

Останнє редагування: 4 лип 2016
    Дрогобич подобається це.
  13. vk3601

vk3601 Schütze

Повідомлення:
    80
    Адреса:
    Украина
    Теке питання на аскі де кріпиться катушка до штанги стоять дві ризинки з часом вони стираються і катушка починае сама згинатись то вверх то вниз чітко не фіксуеться Порадьте що можна придумати щоб цього не було.

14. h@ch

h@ch Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    2.123
    Адреса:
    Україна
    Доброго дня друзі,прошу допомогу у вирішенні одного питання. Сьогодні на копі до мене з товаришем підїхали двоє людей і просто кажучи почали грузити!
    Звісно і раніше у нас були такі випадки,але ми якось все спокійно розрулювали пояснивши,що ми не приносимо жодної шкоди і спокійно далі ходили собі з Мд.
    Перше питання було таке(Чи є у вас ліцензія на пошук) на ,що я сказав( в Україні не потрібна ніяка ліцензія на мд та пошук до 30 см. вважається любительським і не забороняється у місцях які не мають історичної цінності.) У відповідь на це мені сказали,що все правильно,але це дозволяється тільки длятих в кого є ЛІЦЕНЗІЯ і почали викликати ПОЛІЦЕЙСЬКИХ) Звісно ж ми не дуже горіли бажанням зустрітися з поліцейськими і сказали що збираємося і їдимо.
    Цікавить таке питання чи дійсно є якась ЛІЦЕНЗІЯ? І що в такому випадку могли нам придявити поліцейські? Та як потрібно поступати в такхи випадках?
    Буду дуже вам вдячний за допомогу:beer::beer::beer:

15. Artyr

Artyr Hauptmann Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.083
    Адреса:
    Україна проти течії Стрипи
    ну якщо в вас не було в сумці жодних патронів чи інших вопів, то хай би їхали поліцейські. хоча думаю ті що казали, що зараз їх викличуть просто брали вас на понт.
    Правда не приємна ситуація
    P.S.За таке як ліцензія нічого не чув, не має такого в нас

vovc2301 та h@ch подобається це.
  16. Kraz

Kraz Stabsgefreiter

Повідомлення:
    103
    Адреса:
    Україна, Львів
    Де Ви почули про 30см. і любительство. Це що є така норма в Законах?:D
    Існує поняття ДОЗВОЛУ на використання пошукового обладнання, який передбачає його реестрацію в органах охорони культурної спадщини. Але усі ці розяснення та поради гі**на не варті поки Ви не скажете де копали.
    Можливо, що Ви копали в забороненому місці, а їх перелік доволі обємний, не маючи поняття.

Останнє редагування: 4 лип 2016
  17. ZioViktor

ZioViktor Feldwebel

Повідомлення:
    210
    Адреса:
    отутво
    Я там сьогодні на грибах був,думав то олень бігає:)

Tsenturion та Игорь1429241 подобається це.
  18. MiG78

MiG78 Obergefreiter

Повідомлення:
    103
    Адреса:
    Львів
    Дійсно, а де Ви копали?

19. h@ch

h@ch Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    2.123
    Адреса:
    Україна
    За це я почув від товаришів які вже давно цим займаються. А копав я блія лісу на місці яке немає жодної історичної цінності не загороджене,без жодних табличок там навіть поселення не було суцільна ПСВ.

20. h@ch

h@ch Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    2.123
    Адреса:
    Україна
    Вам потрібна точна назва біля якого населеного пункту це було?

21. Kraz

Kraz Stabsgefreiter

Повідомлення:
    103
    Адреса:
    Україна, Львів
    Достатньо "біля лісу". Однак було би Вам корисно самому поцікавитись статусом цієї місцевості. Не факт що ідеться саме про об"єкт культурної спадщини. Це може бути територія природно-заповідного фонду (далі ТПЗФ). Деякі ТПЗФ типу національних природних парків чи біосферних заповідників охороняються Службою Державної охорони природно-заповідного фонду і мають статус правоохоронного органу. Тобто може Вас затримати, доставити, перевірити, вилучити і тд. майже як поліція.
    Охорона ТПЗФ інших категорій, хоча би нікчемний ліс чи урочище, покладаються на підприємства установи чи організації у відданні яких вони перебувають. Тобто цивільними особами з числа працівників лісгоспу чи садового товриства наприклад. От і виходить, що Ви копали, а до Вас підійшли працівники лісгоспу чи як там ще і зробили зауваження. Викликавши поліцію були би праві.
    Відмазки типу я копаю неглибоко мабуть не пройдуть. У законі вказано "застосування металошукачів чи будь-якого іншого пошукового обладнання або відповідної технології"
    От бачите, а під іншою технологією можна вважати щуп та лозу наприклад. Тобто МИ усі мимоволі порушники де б ми не копали. Тому в таких ситуаціях треба або просто линяти і не перти буром, або пляшка, пару рублів от і мир- дружба.

minitarn3838, vovc2301, h@ch та ще 1-му подобається це.
  22. Pan Ivan

Pan Ivan Leutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    262
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    492
    Повідомлення:
    2.780
    Адреса:
    Königreich Galizien
    Популярiзацiя нашого хоббi не йде на користь-кожний вуйко з лicгоспу або егерського господарства може нас щемити,бо вiн на службi a ми поза законом

vovc2301 та h@ch подобається це.
  23. Дивізія-Сс Галичина

Дивізія-Сс Галичина Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    295
    Адреса:
    Галичина
    Сьогодні якось так попався номер з мотоцикла) IMG_1849.JPG

Images:

IMG_1850.JPG
    IMG_1851.JPG
    Витя Щукарь, Alex Faa, vovc2301 та ще 1-му подобається це.
  24. Игорь1429241

Рейтинг:
    -2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    0
    Повідомлення:
    308
    А то не ви панове у мене сірники просили бо мали дзигарі а немали вогнику? Ви часом в тих краях не пробували копати.? Складемо так би мовити загальну статистику. Для того щоб знати чи достойне місце чи ні...

ZioViktor подобається це.
  25. vovc2301

vovc2301 Oberst

Повідомлення:
    4.233
    Адреса:
    БАНДЕРШТАДТ
    думаю тупо зігнали конкурентів з хабарного місця.тре в них було спитати-вибачте,а ви хто?так культурненько.то раз.2-а в нас поліція шо-виїздить в поля по жпс координатах?.3-я б вступився,но!відїхавши на км,вернувся пішки і глянув.якщо зайди там самі копають-видзвонив би 102/ми ж добрі/

h@ch подобається це.
  26. vovc2301

vovc2301 Oberst

Повідомлення:
    4.233
    Адреса:
    БАНДЕРШТАДТ
    так,але вуйко на службі,чи охорона,чи....повинні представитись хоча б.ну і пояснити,висловити претензії.тоді все ясно-сорі і бай,ми пішли.а нє-якесь чудо тебе щемануло,ти пішов.а воно твої ямки риє.є і такі піндоси:(:(

h@ch подобається це.