Доброго дня, буду кілька днів у Монастириську Тернопільської області, не підкажете чи є там щось покопати? В основному цікавить Друга Світова.
У кожного свої критерії оцінки. Для мене вони цінні тим, що я, чисто від балди, шкрябнув пальцем прамо над ямкою і виявив артефакт, а не бездумно кинув в сухарку до десятка таких пробок та сміття виклавши перед відїздом на пеньочок. А щодо колекціонування то думаю, що усе що не продаеться і накопичується бо викинути шкода, і є колекцією.
Доброго вечора земляки. Вчора після обіду трошки пробігся по лісі. Знову маса незакопаних ямок. Коли вже закінчиться це свинство ??? Але щось трошки накапав і саме головне попав на кілька місць з бараньохами.Багато вже зігнило.Але і мені ще досталось немало.На фото це тільки половина від назбираного. Попала гільза від чого незнаю. І значок теж незнаю чи сучасний чи якись військовий.Підскажіть якщо хто знає. Тобто за дві години отримав насолоду.Окрім незакопаних ям. Удачі вам в пошуках....
Гильзи треба фоткати вдекилькох ракурсах в основному шоб було видно клейма судячи по довжини гильзи або совети або ранни австрияки
Попробую не погодитись з Вашою думкою.Виглядае як мисливець,навіть майже впевнений що це від мисливської рушниці Судячи по фото))
Длина гильзы +-99мм, а это значит 20мм ШВАК, ни какой не охотник http://www.municion.org/20mm/20x99R.htm .
Доброго дня камради. Дякую Вам за підсказки по гіільзі. Погоджуюсь з камрадом Staruj_Zmey по виставленим фото. Постараюсь зфоткати гільзу в різних ракурсах і виложу ближче до неділі. Яка думка по значку.Що це може бути?