Да Ігор, це такі самі, як ти знайшов. Брітіш канадського виробництва до Enfield MK II і Webley MK IV, но вони по другій, а Санін револ не то...
Я згідн Серж! Я згідній що пукалка можливо не під цей патрон.Але я ще трошки шось памятаю що це бав англан))) Камрад Carl Zebisch навіть погуглив
ану камради, подивіться ще тут https://reibert.info/threads/dopomozhit-z-viznachennjam-revolvera.785436/#post-8460902
А чому би и ни на рахунок новичкив а на рахунок патрив гляньте чи це не глизенти на рахунок глизент и то так на вскидку нема часу на мунишин Всим вдалого копу и матерого хабару
Для тех ,кто копает в местах и лесах возле етих сел...http://territoryterror.org.ua/uk/publications/details/?newsid=353
дякую./ такі місця не чіпаємо/п.с по Винниках-на вказаному місці розташовано приватний будинок.Лисиничі-в лісі памятна таблиця/
Камерад дякуемо за информацию та цифри наведени в бильшости з радянських джерел сумарно по даних таборах знищено чуть не усе еврейське населення Украини ну и попутьньо чуть не увесь склад Юго Западного Фронту А в даний гилци мародерив я так впевнений на 99 проц явно не мае Агов чи я не правий панове форумчани
Не суть в мародерстві,просто,щоб випадково не натрапити і не отримати сердечний напад від масовості і жаху.Цифри доволі реальні,це не кількість євреїв лише в одному селі,а збір по навколишніх селах в районні центри,враховуючи ,що євреїв на той час було дійсно дуже багато ,до тих цифр можна ще додати полонених ркка,італійців,французів,і політичних елементів.У Львові майже 30% від усього населення ...
На жаль я не певний. Ви надто ідеалізуете людей. Якщо промоніторити знахідки деяких мега успішних копарів то у мене виникають питання. Не одноразово звертав увагу на те, що деякі знахідки сумнівного походження тут не виставляються, а горкам складаються на огляд на інших профільних форумах в основному кацапських. Чорний арх і є чорний, з чорною душею. Вони усюди, навколо нас... ІМХО
Так як цей сайт з військовим ухилом, тому майже кожен з нас копає по війні. І напевно кожному хоча б раз траплялися елементи людських рештків. Тому просто необхідно завжди залишатися людиною.І пам'ятати що це також були люди. Якщо боїтеся повідомити про місце відповідні організації по перезахороненню, то просто закопайте і помоліться. Ось моя думка, і мої принципи.
Камераде ми уси сири копари чорний копарь це його совисть и сумлиння а археология по моему досвиду а його тбильш 30ти лит проф копу не шо инше а розгрибання решткив чийогось иснування а бути усим билими и пухнастими нам система не дозволяе До речи шоб не ганяти пости камерад Георг я перепроую ви колись були у Львови наски льки я його пам ятаю так з рочкив ва основному з 35ть то по площи нини иснуючого миста розмистити ту килькисть полонених не уявляю чи це взагали можливо це аналогично побудови Сихова з подальшим заселенням Будете у Львови сходить на ту Цитадель звужте периметр в рамках колючки в пределах периметру подвирья фортив и и уявно впакуйте то число полонених нонсенс
Живу в ньому ,якраз майже навпроти кортумової гори,де був янівський концтабір .В цитаделі,тобто шталагу 328 утримували в оновному військовополонених і робили експеременти над людьми,здається навіть вигадали ліки...розстріли в основному не там проводились,думаю їх вивозили до янівського або лисинецьке...
На Лисиничах там також розмистити ту килькисть вийсково полонених яку приписують совети зверствам фашикив аналогично не реально навить якшо врахувати той факт шо там були дийсно полоненни италийци плюс команда по ремонту дориг якшо ви живете навпароти Кортумовки то знаете де Глобус там полонени дийсно ремонтували технику на мисци де тир стояли германосовски флаки 20мм тобиш частина отже площа росташування скорочуеться
По площі,вона була досить великою навіть по фото.... і табір росташовувався ближче до гаражів між Варшавською ,Єрошенка і Янівською...
Хай буде гречка камерад та при найми точняк шо на 99 проц серед нас немае мародерив и вандалив скорише ми бильше жмурив поховаемо ниш влада
Щодо сотень тисяч знищених в Шталагу 328 (Цитадель) Старий Змій таки має рацію. От досить правдоподібне подання тих подій та розвінчання міфів. Як на мене Ми до сих пір перебуваємо в полоні злочинної совєцької пропаганди яка має місце в сучасних джерелах. "...Через лагерь в 1941-1944 годах прошло свыше 200 тысяч мирных граждан и советских военнопленных. Кроме украинцев, русских, поляков, в нем были также граждане французского, чешского, югославского, итальянского, а также американского и английского подданства". Этот текст, который, по-видимому, не менялся с советского времени, требует нескольких комментариев: 2. Формулировка «через лагерь прошли более 200 тысяч граждан» означало в тогдашнем словоупотреблении немецких лагерей, что соответствующие люди регистрировались в лагере как заключенные, вне зависимости от того, как долго они оставались в лагере и как они снова покидали лагерь (например, из-за перевода в другой лагерь, по причине освобождения или смерти). Это число зарегистрированных и называли «прохождением». Из абсолютно недостоверного числа 200 тысяч убитых, о котором утверждали советские обвинители в Нюрнберге[3], теперь появилось «прохождение», статистический параметр, обозначающий общее количество людей, прошедших через лагерь, Почитайте, цікаво:http://holocaustrevisionism.blogspot.ru/2013/05/blog-post_19.html
Ну так ,по суті це все мраки і роздуми ,невідомо що правда,хіба якщо б хтось зайнявся реальною ексгумацією,але цим ніхто і не наважиться зайнятися...
ексгумациями занимается Мемориал раньше там був старшим пан Евген Гринив та в принципи це зараз не актуально судячи по доли 500 т жмурив розстриляних транспортною милициею на Пидзамчи довгенько жмури лежали у мишках на складах по моему з пару рочкив тому камеради рийте хабарок тихенько и пидзакопуйте жмурив мовчки це дило лишень вашои совисти сам 3 х прикопав перед вийною