Ну тоді звиняйте вельмишанавне паньство що потурбували, канабіса нема)) Але пропозиція в силі хто зможе обійтись пивком або кавою свистіть
ось натрапив на ,,гарну" статтю про нас. Хоч стара, та я побачив вперше http://www.memoria.com.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=5&lang=uk
То є всьо правда Тільки поясніть мені яка різниця між чуваками з Меморії і простим копачем по ПСВ? Я не говорю про націлених рагулів які дійсно роблять наругу над костями. А скільки солдат лежать в горах, Меморія знає це і роками їх не забирає, масса солдат так і не буде похована, бо я і багато таких як я немаєть права на ексгумацію. Можна багато на цю тему говорити, але не хочу піднімати забагато бруду, всім великого бобра )
Нас п ятеро правда зібрати всіх на раз мало коли виходить)) Робота-дружина-діти сопливі у декого внуки дрібні)))) Але трое гарентос зберутся. На рахунок екскаваторів ще не розжелись,але високообертові фіскарі в наявності))
Доброго вечора!розбавлю тему знахідками, хоча й давно не було щось дуже цікавого! сьогодні вирішив покопати на старому місці - і воно не підвело!