у мене особисто немає, я більше в товариша беру іноді, асе 250, але були різні, при копанні цієї сміттєвої ями використовував, щуп і прибор
в мене поки мд 3009 II всі кажуть що він поганий але для мене норм 50 російських копійок 23 см знайшов спіціально заміряв і так трохи знахідок є срібло дуже добре бачить але вот думаю брати аську чи фішер ф 5 ась ка з польщі за тиждень має бути знайомий казав якщо я не захочу брати він собі забере вот думаю що робити
ну давайте Дрогобич зберемося!з камрадом Junker033 маєте номера телефонів?! - тай можемо поспілкуватися, познайомитись!
Та тут камерад Юнкер не тильки Верндли пару грн коштують то експериментальний италиець аналога нема на мунишиони ну Раст Гасер також гисть не частий куля с болтиком в попи то Англиець ну а с никелировочкою спец пуляч Германос зазвичай з видро накопуеш патри куля наполовину
Якщо не помиляюсь фішер на 9v крони йде забембаешся їх купляти.Тим більше шо вони недуже популярні маю на увазі батарейки
Я вкурсі який він,знаемий збирае всякі різні.Шкода що пустий)))) А свинець на Вернделях в якому стані?Не продасте штучку або дві?
Не хочу вмішуватись в вашу дискусію,але зрівнювати F5 і Ace 250,по крайній мірі,не логічно.Фішер,це прилад напівпрофесійного рівня.З ручним і авто балансом грунту,з показом процентної частки заліза у цілі,з трешем,з зміною частоти..Ті дрібні цілі,які побачить Ф5,Аська не занюхає ніколи..Мав,зрівнював,знаю...))))Ну а крони?)))))1 шт.акмм на 250 мА-80 гр.2 шт-160...Зарядне-200 гр.....купив і забув на роки...
Добрый день. Есть желание посмотреть Закарпатье-Шаян, Хуст, Велятин и др, а заодно может быть пробежаться с прибором. Подскажите имеет ли смысл, что либо искать в этом районе? Спасибо.
Цікавлять одне або дві шт. ММГ з даного фото з нижнього ряду.Мается на увазі комплектні пуля+гільза в хорошому стані
Петрович. Є відповідні теми. Чим чистити, який металошукач кращий. Не лінуйтесь, перечитайте. Про спалені села, цікаво, але на 99% впевнений, що про них тут вже всі знають І не тільки знають, а вже там були. Як говорить приказка: Там де Ви вчились-ми викладали. Трохи запізно ми взялись за історію та пошуки з металошукачем, ех років би 15 вернути. З повагою.
Ахтунг,Ахтунг Всім Дрогобицьким і район ! Гоцаєм на зелені свєта на пиво,у кого які пропозиція до місця пишіть,дату і час узгодимо згодом.І ще одне дайте знати хто буде чи виявляє бажання прийняти участь у даному заході