О друже, тоді вітаєм який у Вас прибор? як для Вас то можу порадити, помало пробивати посадки, багато хто там не шукає, попасти на щось цікави, є більші шанси, а втім, і на копаних місцинах можна знайти варту уваги річ, так, і sasha_75 влучно підмітили, що не варто забувати про культуру поведінки в подальшому з повагою,
Ось зараз користуюсь аськой з торнадо доволі непогані знахідки) я задоволений апаратом) Одна із "перлинок")
Та ніхто і не каже що аська не прибор.( 90% знахідок знайдено ними) Просто за ту ціну є багато значно кращих приборів.
Давайте не чіпати прибори, а то кожен буде свій хвалити. Це те саме, що машини. Кожен хвалить свою, і не важливо чи то ВАЗ, чи мерс P.S. Ось недавно такий попався
В суботу племінник в селі агентом gs знайшов таку "кришку люка" Копав в ночі,тому фоткав вже в дома.Тепер і в мену сон пропав.
Спочатку поцікавтесь в неті або у знайомих камрадів,а потім пишіть дурниці.А взагалі для цих розсудів є інша тема. З повагою.
Клаптик землі метрів 30 квадратних, мабудь 20 ий раз перекопуємо і тільки зараз срібло вилізло) хоча кожен раз вибиваємо не меньше ніж 20 монеток) я десь чув що якщо срібло зелене то треба там ще шукать буде ще. Не смійтеся, я аматор) краще підскажіть чи так воно є?
Нічого собі аматор)) За 2 роки жодного денарика не знайшов, певно не там в Самбірському районі шукаю, а у Вас вже який по рахунку?)) А щодо зелених окислів на срібних монетах, то так, деколи може вказувати, що не вона одна в горщичку лежала
Денарик перший, але багато чого ховає наша земелька) раніше банків не було, та й торгові шляхи проходили. Ось з останнього копу)
Шкода, що вушко обломане...але все одно приємно такі речі піднімати, які хтось носив біля серця не один день)
Сьогодні після завершення деяких справ, виділив 2годинки на коп, ціль була конкретна, австро-угорський сімтник, скупо, але