Куда на ужок? Чи 10 км дальше козювки?) Їздять чому ж ні... Більшість їздить на 10 км дальше а тільки одиниці на Чоп
Давно не писав. Але вкурвило. Тупа тварино навчися культури копання, а потім іди в поля. Замахує чуже лайно прибирати. Ями скотина нарила, що і не закопаеш усе. Щоб ти падло копав тільки фольгу та дріт. Щоб тобі сука тільки на дешеві батарейки грошей і хватало.
Андрій друже це вже матюканням не допоможе. це треба бити і ще раз бити по руках. Поки те свинство не закінчиться. Доречі Анндрій як там з Текнетіксом взяли? Відпишіть або я назвоню. Удачі ....
До речі колеги. Хто ходить по цьому лісі. Як результати та взагалі обстановка... Був там 2 тижні тому. Гади ліс рубають. Восени застав там Урал та газон 53, тепер той самий газон та трахтор. Хожу там по ПСВ того разу із за тих лісорубів не міг зайти на омріяну точку, сволота по усоьму квадраті з бензопилами лазили. Пішов по плану "Б" від Гути Пеняцької на Жарков і потім на Гуту Скляну. Шанців повно, однак більшість порожні т як по ПСВ бої були не там. Трохи біжутерії (гудзики, зацепи, люверси та інш.) підняв. На Гуті Скляній пару монет та інш. побутові дрібниці. На Гуті Скляній поле переорали, вишка. Гута реально скляна. Не втримався набрав кишеню всяких кольорових скелець. Кабанчики риють. Там же натикнувся на виводок. В метрах 70м грайливо вискочили на мена 3 поросят з кущів. Добре що побачив. Мусів дати драла подальше. В районі Гути Пеняцької знову ж мисливці. Сміття, мля.
на жаль точно Вам відповісти не можу, на відео наткнувся в вк. Перше там писало Львівщина ( Один чоловік ніби сказав що то коло м. Золочів, но могло і почутися), а потім перейменували відео в Житомирську область. Якось так...
Kraz Текнетікс в минулому. Назбирав купійок та купив експлорера 2. Ненатішуся, реально. З обновкою. Експлорер 2 хороший вибір.Тільки катушку треба добру підібрати...
Непевен, що мені це потрібно. Скільки мав приладів ніколи такої спокуси не виникало. Треба вибирати правильні місця, а продавці кажуть, що тре правильні катушки і аж тоді попре...
Як і писав вище там перше писала Львівщина тому і так подумав, дякую що поправили напевно вже слух підводить
Горгани це хорошо))) Текнетік альфа 2 у мене був з ним спогади про перше золото... Експлоуер 2 у мене був буде довго,він як рідний брат,не вбиваємий і купа різноманітних знахідок.. особливо себе в карпатах показав... купили його в росію та переобладнали рід підводний.. Тепер трак.. все вище описане + в кубі.... ) слів нема
Я кричав що 1600 грн за блондинку це супер дорого а коли купив б/ у за 3000 грн поняв що я ппц як протупив і за роки протоптав масу лісів безглуздо
Згідний. Такий руль звісно покращує результати, однак чось воно мене не торкає. Можливо таки заставлю себе спробувати.
Тільки блондинку і не слухати що то болгари і гарантія важко і що голіафи,педіари і різні аналоги то краще.... той металолом а точніше пласмасолом не брати
Колеги. Хто має розшифровку австро-венгерських тактичних знаків. Типу ось цих та інш: Для мене шанці це не просто рів з хабаром. Звик доколуповатись хто там сидів, тоді відкривається маса іншої інформації.