Основний "діяч" на відео є археологом, звати його Сергєй Перевєрзєв і саме він виклав відео у вільний доступ, щоб повипендрюватись своїм хероїзмом. Решта чотири напевно збірна з архів і фермерів. Вуйки-копатєлі ніби не аватари, не профани і не лохани, у фейсбук-спільноті колеги по хоббі їх знають і про них добре відгукувались.
Може й так, но лиця якісь як у фірманів.... то може вуйки і знають шо таке інтернет? та ну не лохани...та самі перші коли будучи поважними людьми (у фейсбук-спільнотах) так некрасіво наклали в портки
Ну так по-інакшому ніззя, бздять))) Поодинці вони тільки в фейсбуках нити можуть)) Шкода, що такі кадри псують думку чесних пошуківців про археологів, серед них реально є багато не лише молодих, але і вже досвідчених археологів, які зацікавлені в налагодженні співпраці між любителями і офіційною наукою.
Всі в коментах пишуть, як би вони по-геройськи бородатого фіскарьом пере***ли, але в реалі хто зна як би було, психологія дєло тонкоє...хтось кладе суперників на лопатки, а хтось в штани..)) Та й коли на камеру все знімають, то це теж якось впливає на дії в складних ситуаціях.
гм!ну то шо вони з камерою перли-то вже були на жесть настроєні.як на мене-тупо гнали конкурентів з хлібного місця.про культ спадщину-чухня повна/виоране поле не перший рік видно,і на глибину не менш як пів метра/.фібула-то в нас по верху було лежали,копати не треба.а вот як поле вже сіяне то да-за таке можна і по лічику надавати./ну то моя особиста думка/
Я б хоті побачити як ви б відповідали.... хлопці розгубилися , а на іхньому місці можe бути кожeн з нас.... Прав той , хто має більшe прав .... так зараз внас є ....нажаль...
Це не ножиці а саблі.. місце бою по 1920 р. У мене є карта карпат з таким ж саблями. Жодного разу не підводило,тай перевірити всі немає можливості
Незнаю що там наробили копачі але якщо б на мене налитіли чмері в камуфляжі і в тапочках та шарпали мій трактор, то шинкував би фіскарьом до останнього.. це ж замах на життя та майно а копати у нас ще ніхто не забороняв.... раз тоже на тернопільщині селяни налетіли і щось репіли що лиш державні зуби на фото блискали і у часткового привели. Копаю і що, у частковому вобше пофіг,плкричались тай розійшлись)
а у нас /в машині/вінтарь мисливський дозвільний/двадцятка,автомат пятизарядний,і....../.просто борода неадекватна,думає був там -бороду відростив,в камку- і крутий?я про шо-ситуації ріжні буват./я особисто копаю десь з2010,молодий ше.но таке бачу вперше.переважно вітаємся,хвалимся знахідками та розходимся/.і на загал-побачити комрада і не привітатися,не підійти?не по фіншую якось.
канечно боро..вдатим.там ше один-в кєпці/хвермер ,звідки він знає яка з себе фібула?шо ?шлімана начитавсь?/,йому теж.передивився ше раз-поле закатане/по ріпаку,чи кукурузі/.тупо ганяють конкурентів
Да.... Воно що там, що тут, для таких є одне слово - бидло. Всім привіт. В неділю зробили вилазку в гори, багато знахідок не було, місця давно всім відомі.Колєга знайшов пару пряг мадярів,ранню та піздню, думаю виставить їх, другий німця копнув, а я на руских позиціях знайшов створку складня бронзову, та штик моськин, ну і шмурдяка всякого різного понаривали.