А постраждалі є в нас на форумі?Що вони скажуть? Відео може не відображати самої ситуації.Якщо припустити що їх попросили зокопати за собою ями,а вони ігнорували?
випадково побачив в вк, точно не знаю но думаю мають бути. Можливо побачить хтось з них і відпише. Можливо і так но не факт...
якась непонятна ситуація на цьому відео получилася. детой бородатий тип побачив культурну спадщину на переораному полі
Передивився ще раз-як на мене поле засiяне! Поставте себе на мicце фермера i майже всi питання вiдпадуть,а копарi попали пiд роздачу бо не перший раз по засiяному ходили
Але якщо думаю воно було засіяне і то були фермери, їм би предявляли про порчу посівів і все таке... А не про порчу культурного слоя і всякі байки
Було б добре якби хтось з того відео, з будь якої сторони конфлікту прояснив ситуацію. Мусить хтось з західної гілки їх знати.
Фермери народ загадковий-що перше прийшло в голову,те i виляпав.Але якщо припустити що це золочiвський р-н,то там копають майже всi-бо куди не плюнь кр,черняхи,прорив галичини,колись жирнi мicця -Ключове слово КОЛИСЬ.Так що фраза культурний слой для них не диво
версій можна всяких накидати, а істину ми напевно так і не дізнаємся но тепер хоч знаю що треба всякого чекати, навіть неадекватів в формі і шльопанцях
А що наприклад би Ви камради робили в подібній ситуації, змодулюєм її так - Ви копаєте на території (яка не є історичною памяткою офіційно, засіяним полем чи приватною територією ) і підходять агресивно налоштовані люди які без пояснень начинають Вам вказувати що робити, заберати і ломати Ваш мд і завдавати Вам тілесних пошкоджень ? Що робити - 1. Відбиватись лопатою ( но їх більше ніж двоє, можуть з гаряча і забити) 2. Тікати з подальшим написати заяву в поліцію чи прокуратуру 3. Надіятись на мирне врегулюваня 4. можливо Ви знаєте ще якись варянт Але серйозно, інтересно хто що думає
Прошу вибачення у паньства, але мені одному здається шо таких копарів як на відео інколи треба бити для профілактики, а деколи навіть ногами? Якшо чесно то я би і сам їм накльопав пару раз підзатильників.... суджу з власної ситуації а саме з того що лише в моєму селі маленькому є 8 чоловіків шо мають мд і зночі до ранку риють і риють, на полях та лісах, лишаючи після себе кратерні пейзажі, гори сміття та ВОПів, про райберт вони сто років не чули....про якусь "копарську культуру" в лісі тим більше.... після чого виходжу з того що й сам би дав таким вуйкам підсрачника......
ні, ви не подумайте...однак на відео копачі яких бють - обличчя в постраждалих реально не обтяжені інтелектом... в мене інколи в самого бомбить через те що я як людина молода, працюю, кручусь - часу на улюблене хоббі до якого відношусь серйозно та від якого отримую насолоду просто немає - копаю раз в місяць в найкращому випадку, а всяка аватарщина та голота шурфить з ранку до ночі на дядю який міняє їх нахідки на могорич.... сам би гнав таких злиднів, однак якби ті "постраждалі що на відео" були б трохи в "темі" то могли б і відповісти по темі і б захиститись так як кожен поважаючий себе копарь. А насправді то мабуть профани і лохани які копають на півлітру...от така моя особиста думка