Широке поле нє, ніфіга там нема. Видно де були хати, в землі цегли валом але знахідок одна мідна ложка на трьох за два вихода... Ніц там нема... Терезівка це походу польське поселення. Таких пару було.. То за Шевченково. Там попри дорогу хрест стоіть в память про спалення одного з таких поселень. Там зі знахідок ніфіга нема бо що могли мати переселенці за пару років існування своіх поселень... Дирку від бублика))
Аналогічно, за чотири години 2 геллери і мідна брошка, цегли масса, заліза повно, а цікавинок ніяких, причому поселення досить велике було, фігня якась там, думав то мені тільки так не поперло, можливо землею позагортали все сильно.Терезівка ні, не зовсім там, там де ви пишите, було німецьке поселення, а терезівка, перед тим хрестом, недоїжджаючи приблизно з кілометр, вправо на горі була, там правда одна вулиця, з десяток дворі, був я там літом, трава по шию, тому така сама фігня як в ШП, зараз туди ще ранувато. А що Соколів, за Лисовичами?
Вчора був шикарний день і гарні знахідки в мене, в комрадів не дуже ) Касончики з однієї ями ще був газ бак і 2 колотухи ) Вибачаюся за перевернуті фото)