З прийдешним Новим Роком камради! Хто щось не докопав у цьому році,нехай докопає у наступному.І з боку знайде ще цікавіше!
Всіх земляків вітаю з наступаючим Новим 2016 Роком! В першу чергу хочеться побажати хлопцям в окопах, щоб верталися живими та здоровими! А всім учасникам форуму бажаю здійснення всіх планів та задумів!
Здоров'я міцного, хороших сигналів, вдалих поїздок, відкритих порталів. Дружби міцної, доброї вдачі, машини нової, квартири і дачі Вологого поля, Сухої дороги , Щоб вас після копу носили ще ноги. Щоб скарбик століття знайшли ненароком! Усіх вас вітаю я так з Новим Роком!!! Перемоги Україні!!!
Вітаю з Новим 2016 Роком!!!!!!!!!!!!! Я зустрічав на Яблуницькому перевалі,взяв прибор, але температура за -20 в ночі зламала всі плани,земля бетон. Бачив в ночі ракету з вершини Петроса, там напевно всі -30 було.
Всix форумчан з Новим роком,сьoгоднi морозам на зло вискочив на годину в лicok-копати можно,земля не промерзла,правда знахiдок не було,хiба що...,може пiдкажете що за саперка
Яскрава зірочка зійшла, Свята вечеря підійшла. Кутя, вареники, грибочки, Квасоля, риба, огірочки. Нехай лунає в хаті сміх, з Різдвом Христовим Вас усіх!!!
Хай Різдво з тим завітає, Чого серце забажає. Хай несе у кожну хату Щастя, радості багато, Хай смачна кутя Вам вдасться, Хай в сім’ї панує щастя. Щоб весела коляда В хату радість принесла. Христос рождається!
Минулого року всю зиму відходив. У полі копати без смислу а от в лісочку листя землю гріє, потрібно тільки верхню скоринку зняти а там зепля - пух. Тому і копають бліни зимою, ні мух,ні сонця палючого, ні кліщів і т.д. а ще зимою полюбляю в карпатах пошпортати
Файно, це що гори? Минулого тижня було важко копати (не гори) - навіть в лісі земля добряче промерзла