Саме так комраде. Місця там хороші і по старовині і по ПСВ. Є де походити і покопати. візуально там непогано проглядаються вали і рів. та і окопи теж присутні.
Товариство, підкажіть! На жаль, зараз не маю змоги сфотографувати. Йде мова про плящечки, об'єм орієнтовно 0,50 гм, прозорі. На одній напис "Brazay", на другій читабельно "..IANA. Susborszesz franzbranntwein". Щось було мадярське по ПСВ - але чи алкоголь чи лікарство?
А ви шановний видно невебе*** спец шо такі розумні поради даете.Можливо ви маете підтвердження знахідками своїх слів.
Я іду на природу відпочивати, а Ви копайте, махайте, рийте як хочете і скільки хочете, мені по барабану. На обідчивих воду лиють, так що крішку охолоньте і не засмічуйте тему.
Згоден на всі 100%. Коп це задоволення для душі і стимул для тіла а не спосіб заробітку. Звичайно дуже приємно і цікаво знайти хорошу річ але зациклюватись на цьому не варто. Свіже повітря і хороша компанія теж хороший відпочинок і задоволенн
Як на мене свіже повітря , хороша компанія , хороший відпочинок і задоволення можуть поєднати в собі рибалка,охота,гриби,ягоди і просто побухати на вулиці,а коп стоїть окремо (махати-копати,за 130-150км від дому)
а коп стоїть окремо (махати-копати,за 130-150км від дому) А це що показник чим дальше від дому відїдеш тим більше знайдеш??)) Правда у кожного свій погляд на коп,хоча в якісь мірі ви праві.Приїхав з копу скинув рюкзак в душ і спати,нетреба пів ночі чистити гриби і т.д.
а тепер так виходить,що біля великих міст все попідвибито (всеж таки єра асьководів)-тому і їдем далеко від людей
Я з тим копом. ,цього року навіть удочку не розмотував і човен не надував.Тут і спорт і азарт і спілкування з природою і камрадами
Кому потрібні карти Першої світової війни по Станіславській області (в деталях по селах і окопах). Готовий спілкуватись!
Не ображайтесь, я просто не витримав 350 сторінок прохань про карти, і пожартував. Не карайте! Кому зарас потрібні карти минулого, якщо на вулиці 21 століття, і фактично почалась 3-а світова війна!!! )))