підкажіть інфу про село Городище та місцевість навколо нього знаходиться між Самбором і Дрогобичем. Там помітив залишки окопів та щещось сам незнаю що. Не було часу добре розібратись - щось місцеві люди дуже агресивні. Також цікавить село Глинне Дрогобицького району. Дякую!!!
zorro_44 привіт камрад ! Якщо можите скиньте карту Перемишлян Львівська обл буду вам дуже вдячний з повагою
ну то як друже зорро , щось буде по стрийському і дрогобицькому, і можна по сколівському районах. якщо є то можна сюда чи в лічку буду вдячний
Ну то вже не до мене питання, може вони фарбу економили... На польських картах так позначались стежки, по яких могла йти людина, але не можна було їхати кіньми. Але на тому малюнку крапочки заходять на річку, та й карта не польська.... П.С. Ось тут теж преривчастою лінією позначено. ХЗ, може так треба було, а може ще щось інакше... Може я в перекладі помилився. П.П.С...
пробую кругом жидачева коп не дуже попадаеться все потроху крейцери ссср боратинки ну і всякий шмурдяк
якось зустрів зстрия в полі біля жидачева 3-ох камрадів трохи поговорили один сказав що біля стрия знайшов 6 штук динарів і саме головне сказав що здивувало його що біля загальної дороги я так зрозумів що біля траси і знайомий десь 3 тижні тому знайшов 2 динарікадесь в районі роздолу так що треба головне шукати тоді і нам щось попадеться
та ні недивно я в р.стрий цього літа знайшов маленький срібний солід датується 1626 роком знайомий теж їх має теж показував мені фібули бронзові та срібні і хрестики київської русі так що якщо би я їх небачив давно би закинув це землеробство
так знають але не кажуть він теж не один рік в пошуках аж тепер динарії найшов одне він сказав будех ходити копати обовязково знайдеш