Обідити не хотів.Нерви шалят.Якщо хтось в темі напише що Ви йому допомогли цікавою,потрібною інформацією, буду дуже сильно вибачатись.На ЗГ вже були камради які обіцяли показати місця.Не вірю в безсеребренників.З повагою до всіх.
це камрад не бонус. Ви чудово знаєте, що в цьому місці давно густо населене приміське село. якщо справді не шкода, то давайте такі відрізки, де люди не живуть
Звідки мені знати ,в якому місці яке село побудували??? Війна була сто років тому-це по перше, по друге живу то я якраз в 1500км з відси і повірте в цих місцевосцях ніколи не приходилось бути. Так що сорі! На сьогодні, для мене існує перешкода в тому, що географічнч назви обозначені латинськими буквами і +транскрипція. Тобто назва сіл і міст не відповідає сучасним назвам. Для мене це проблематично-не орієнтуюся в місцевосці. Знаю тільки що Львів був Лемберг, тільки і всього. Без проблем!
Якщо не важко! Знайдіть Дрогобич, він був і на латині з такою назвою!Це не тільки моє прохання! камрадів з Дрогобича на Райберті багато!
Привіт камради. Може хтось є з Перемишлянщини або Буськ , Глиняни ... Шукаю компанію щоб трохи покопати на вихідних
Доброго вечора!сьогодні мав можливість погуляти по улюблених лісах! погода супер, травичка впала - красота! хламцю набрав багато! але є й знахідки які пришвидшують серцебиття! фляга, мені особисто, просто шикарна! Попалася зажигалка у формі рибки! може хто знає - стара чи сучасна? Гарних сигналів усім під катушку!