Тільки є так званий європеєць і американець. Тони сигналу відрізняються. Розберіться в питанні. З повагою.
Залежно від того яку ви "любите" тональність. Якщо не помиляюсь американський глухіший, а европеєць майже на все брямкає беллтоном. Краще почитайте відгуки в неті. З повагою.
Та немає за що. Теж хотів такого брати, та якось не склалося... У цього МД є величезний плюс - водонепроникність. Хочеш в поле, хочеш на море (с) З повагою.
Подскажите Уважаемые комрады, современная трасса Самбор - Стрый участок возле Дрогобыча интересна по старине? Или только по войнам?
подскажите по обозначениям карты пожалуйста. ну леса и дороги я понимаю, а вот сереньким заштрихованы поля? И что обозначено желто- зелено-бледноватым? С Уважением.
Зеленуватим позначено заплави та долини річок і струмків, штрихуванням позначається рельєф, часто збігається з полями. UPD. Ой, не побачив відповіді від bohdan iv)
прохор мій,але не доольний ним.Там на фото кокарда чи що? Товариш каже кокарда,моя думка деталь від замочної скважини