Захід України

Тема у розділі 'Де копати?', створена користувачем YKY, 27 лют 2005.

1. rondon

rondon Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    871
    Адреса:
    Бушковичі
    Доброго дня! Хтось копав в Арламівській Волі чи має якусь інфо по ній ? Наперед дякую))

2. Цікаві лоти

1. Неодимовый магнит D 90mm толщина 18mm Новый…
      998 грн.
    2. Новый поисковый магнит d60mm h 15mm + паракорд d 4mm длинна 20 м + карабин с закруткой…
      649 грн.
    3. Новый неодимовый магнит d32mm толщина 7мм…смотрите другие мои лоты…
      159 грн.
    4. Магнит d 60 mm толщина 15 мм,паракорд d 4mm длинна 20м.Все новое …
      621 грн.
    5. Новый неодимовый магнит D 90mm толщина 18мм …смотрите другие мои лоты…
      928 грн.
  3. andre33

andre33 Obergefreiter

Повідомлення:
    68
    Адреса:
    Lemberg
    то який район , часом Мостиський ?

4. rondon

rondon Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    871
    Адреса:
    Бушковичі
    так

5. Billibong

Billibong Schütze

Повідомлення:
    5
    Адреса:
    Городок, Львовская обл.
    Всем привет. Пишу первый раз на ресурсе. Живу в с.Родатичи. Копом занимаюсь только пол года. Соседние леса засыпаны патронами, гильзами и осколками 1 и 2 мировой. Не одной монеты, пряжки или что нибудь интересного не попалось. В полях и полянах куча металлолома от тракторов и комбайнов. Железа уже на 100 кг. накопали с женой. А гвоздей сколько .... просто вагон. Кто копает от Львова в сторону Шегини могу поделиться информацией. Так же кто подскажет куда проехаться, буду рад за подсказку...

Останнє редагування: 16 сер 2015
  6. Vodomir

Vodomir Feldwebel

Повідомлення:
    400
    Адреса:
    Львів
    Привіт-привіт.
    Ви в гілці Західна Україна. Краще пишіть українською без помилок, аніж російською з помилками.

Чур, ZioViktor, БРОДЯГА 777 та ще 1-му подобається це.
  7. дт-75

дт-75 Oberleutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    80
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    160
    Повідомлення:
    1.761
    Адреса:
    Львів
    Тільки з кубометрами викопаної землі прийде досвід.І через кілька років ,спогади про те як ви починали будуть Вас смішити.

ZioViktor подобається це.
  8. Bomber3000

Bomber3000 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    537
    Адреса:
    Николаев
    Привіт хлопці! Я тут приїхав на відпочинок у Рахів, дуже хотілось би вийти разок копнуть. Хто підкаже куди краще у цьому районі ? Є автівка та два прибори.

9. Billibong

Billibong Schütze

Повідомлення:
    5
    Адреса:
    Городок, Львовская обл.
    Vodomir я думал это сайт для обсуждения всего кроме ЯЗЫКА и ПРАВОПИСАНИЯ. Если тебе не приятен другой язык, то проблема в тебе. Я общаюсь на том языка на котором мне удобно и другим понятно.

OlegKor подобається це.
  10. ZioViktor

ZioViktor Feldwebel

Повідомлення:
    210
    Адреса:
    отутво
    ну так общайся грамотно

Vodomir подобається це.
  11. Billibong

Billibong Schütze

Повідомлення:
    5
    Адреса:
    Городок, Львовская обл.
    ДТ-75 Привет. Ты говоришь с кубометрами ))) Самый урожайный коп был во дворе, между домом и сараем. День потратили, котлован 2 на 2 вырыли и глубина почти метр. Прошлые хозяева могильник металлолома устроили. Но к сожалению ничего интересного или ценного... Ведра, проволока, подковы, духовка от печки и остальной хлам. Зато соседи подумали мы клад нашли ))))

12. Billibong

Billibong Schütze

Повідомлення:
    5
    Адреса:
    Городок, Львовская обл.
    ZioViktor вы тут обсуждаете коп или грамматику оппонентов?? не надоело заниматься занудством и корчить из себя самых умных? меня больше волнуют раскопки, чем ваше правописание, і взагалі яка різниця на якому я ресурсі і чи з помилками я пишу,головне бути хорошою людиною а не задротом, який пише грамотно і повчає всіх навколо на якій мові і як писати.

Александр1313, fenyks, Stach та 2 іншим подобається це.
  13. ZioViktor

ZioViktor Feldwebel

Повідомлення:
    210
    Адреса:
    отутво
    та не парся.все в тебе буде добре. і клад знайдеш, і писати навчишся...з часом...

IgorSatok подобається це.
  14. Artyr

Artyr Hauptmann Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.083
    Адреса:
    Україна проти течії Стрипи
    ну якщо багато патронів, гільз і осколків, то має бути і ще щось цікаве. По монетах, то в лісі можна пройтись по стежках, думаю будуть монети.
    Я також колись як почав копати. то думав чого то всі щось знаходять, а мені одному чогось не щастить, з часом проходить:beer:

IgorSatok та дт-75 подобається це.
  15. Чур

Чур Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    845
    Адреса:
    границя
    Доброго здоров"я.
    Вийхав розвідати нове місце. Не далеко від дороги почались сигнали, гільзи 7.62х25, гільза від ПТР.
    почав зазбирувати усі сигнали, вискочила пряга. Попались гільзи від сигналки, пробиті збоку. Напевне у вояків не було сигнального пістолета. Чи зустрічались комусь такі гілзи. Події по 44. р. С.
    з пов.

Images:

CAM03011.jpg
    CAM03012.jpg
    CAM03013.jpg
    Кіла2013, вяз@ та ZioViktor подобається це.
  16. Billibong

Billibong Schütze

Повідомлення:
    5
    Адреса:
    Городок, Львовская обл.
    Bomber3000 привет. Порылся и инете, но толковой информации не нашел о боях в городе. Зайди в краеведческий музей если есть в городе, там могут много рассказать что и где происходило. Так же может тебе при копах пригодиться этот сайт 1941-1945.at.ua. Удачного копа!!!

17. Bomber3000

Bomber3000 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    537
    Адреса:
    Николаев
    Спасибо за помощь всем кто откликнулся. Поброжу по округе.

18. Vodomir

Vodomir Feldwebel

Повідомлення:
    400
    Адреса:
    Львів
    Billibong
    Хороша людина поважає інших, не обзиває їх, приймає нормально критику, не "тикає" незнайомим людям і головне - шанує свою мову та культуру! Я не проти рос. мови, я проти її засилля. Давайте, спробуйте на рос. ресурсі так написати українською, там зразу вам "пояснять" "що і як" і куди пройти...

КорифеЙ, ZioViktor, дт-75 та 5 іншим подобається це.
  19. Bomber3000

Bomber3000 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    537
    Адреса:
    Николаев
    Не нужно поднимать вопросы языка ,это не правильно. Каждый имеет право общаться на том языке на котором удобно. Мне нравится Українська мова ,я можу досить вільно спілкуватися державною мовою. Но разве виноват я например что родился и жил в русскоязычной семье? Мне привычно и проще говорить на русском. Не потому что он мне нравится ,а потому что так было с детства. Уровень патриотизма языком не измеряется, и эти вопросы с языком поднимают провокаторы! Нормальные люди общаются на любом языке свободно и не делят на категории! А с рос. ресурсами все печально и не нужно равняться на рашистов! Если они ограниченные абборигены , с необоснованным раздутым чувством какого то превосходства то это их беда. Они больны! Не будьте провокаторами!!!

IgorSatok, prust, Град-1 та 5 іншим подобається це.
  20. bohdan iv

bohdan iv Oberfeldwebel

Повідомлення:
    326
    вашу дискусію можна завершити словами Т.Г.Шевченка
    "Учітесь, читайте, І чужому научайтесь, Й свого не цурайтесь"

IgorSatok, prust, ZioViktor та ще 1-му подобається це.
  21. Vodomir

Vodomir Feldwebel

Повідомлення:
    400
    Адреса:
    Львів
    Bomber3000
    Можливо, дехто мене неправильно зрозумів, або я когось зачепив, то перепрошую. Особливо - носіїв рос. мови. Ні в якому разі не маю на меті провокувати якусь перепалку. Здивувало одне - ви звернулить в гілку українською, а дехто з галичан вперто намагається спілкуватися не рідною мовою!!! І ще переконує, що це правиль і зручно...парадокс.:rolleyes: ...тему закриваю!

ZioViktor подобається це.
  22. дт-75

дт-75 Oberleutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    80
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    160
    Повідомлення:
    1.761
    Адреса:
    Львів
    Хлопці,тема не політична.На даному ресурсі є відповідні теми,прошу туди.З повагою.

Останнє редагування: 18 сер 2015
    ZioViktor, Alt2000 та Bomber3000 подобається це.
  23. Pan Ivan

Pan Ivan Leutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    262
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    492
    Повідомлення:
    2.780
    Адреса:
    Königreich Galizien
    http://smolbattle.ru- приклад того як на ресурсі спілкуються росіяне,українці,полякі,білоруси,латиші-КОЖЕН на своїй мові (благо модератори поліглоти-допомагають з перекладом) і ніякої неприязні і сварок.Тут політики не повинно бути взагалі,кого ці реалії невлаштовують може спробувати свої сили на політичних ресурсах,яких багато.

prust, ZioViktor, дт-75 та ще 1-му подобається це.
  24. Korabelniy Andrey

Korabelniy Andrey Stabsgefreiter

Повідомлення:
    112
    Адреса:
    Николаев .Корабельный.
    Вiтаю усiх! Маю можливiсть провiдати рiдню на хмельниччинi, хто маэ бажання копнути разом в летичiвськiм краэ пишiть в лс . усiм бажаю горного хабару i приёмного вiдпочинку!:beer:

25. Vasia.

Vasia. Oberstleutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    18
    Повідомлення:
    4.162
    Адреса:
    Дрогобич
    Всім привіт! Таке питання: У лісі знайшов насип, дуже схоже на курган висотою приблизно 7 метрів. Видно, що хтось копав, але скоріш за все мисливці лисячі нори розкопували. Знаходиться у Дрогобицькому районі. Чий це може бути курган і які взагалі племена були на цій території? П.С. ніхто нічого розкопувати не збирається,просто цікаво,що і як.

Befehl подобається це.
  26. bohdan iv

bohdan iv Oberfeldwebel

Повідомлення:
    326
    можете звірити по карті http://mapire.eu/en/map/collection/firstsurvey/?zoom=14&lat=49.34572&lon=23.51981 може щось буде

Vasia. подобається це.