Можу помилятись...................це теслярська сокира,в нас її назва - бардинка. Період?..........можливо 19ст.,а можливо і 20ст.
У нас нас називається "барда", приблизно минуле століття. На мою думку історичної цінності не представляє, просто прочищали хлопці ліс, закуски було маловато і там залишили.
Добрий день. Ви новини дивилися?http://tsn.ua/ukrayina/u-merezhi-z-...hinalasya-strilyanina-u-mekachevi-454491.html всіх хлопців ще не знайшли. Блукають десь у горах
Да ладно. По Мукачеву два дня катаюсь( у меня тут родственники). Ни одного в камуфляже кроме штатных военных в районе Черемушек. Бронетехника наверное только в районе поиска. Не знаю кого ищут. Фантомов наверное. Если поеду копать в сторону Берегова. По ТВ много показывают. Но в городе спокойно как всегда.
Всим камерадам привит и вдалого копу Хто мене памятае витання вдвойне Сори за пивричну видсутнисть Кому шо потрибно камеради звертайтись Новеньким сори за калиграфию и орфографию туди их докупки а хто постарше на сайти то повторно сори бо мабуть забули
юрко я зковеля,теж дуже хочу покопати за свидниками десь біля линівки,раз йіздили в розвідку,4степені орден найшов георгия саперку и ще багато чого!якщо цікаво пиши в лічку!
А дідька лисого!і не надійся.повезло тобі шо я на роботі був,а то б з rondon намняли б тобі кості.і турпохід з поляною ше на тебе чекає-волоцюга ти едака))))))))))))))
доброго дня! Переїхав жити в м Самбір, нікого по своїй улюбленій справі тут не знаю,хтів би познайомитись,ну і звіс но ж десь покопати тут.як що комусь потрібний напарник,то відпишіть будь-ласка.
Я у відпустці, дома скучно сидіти. Хто з мною на коп? Машини нема, е кардинал профі і лопата, живу у Львові.