Треба казати людям які мають магазини з металодетекторами. в Росії так роблять.і з власником фірми Марс.
А ви можете запросити у переписку,де йде обговорення? Я та кілька моїх друзів залюбки приєднались би до цього процесу.
Доброго дня!Якщо буде зліт на Тернопіллі - залюбки приєднаюсь. І ще одне, організувати - не так вже складно. Перш за все необхідно визначитись із місцем, кількістю учасників та можливими спонсорами. В Тернополі є магазин "Швейк" де продаються металошукачі та аксесуари, "Патріот" - продаж форменного одягу і інші, думаю власники будуть зацікавлені. Тепер, щодо місця - не потрібно його світити, коли визначимось з учасниками, місце можна скинути в лічку і краще щоб це був ліс, адже не всі люди в тому числі органи самоврядуванння з розумінням віднесуться до цього заходу. Думаю заявки на участь можна подавати в цій темі, визначимось із кількістю людей та датою, а тоді і з місцем. До речі тут пропонувалось місце біля Збаража із силкою на карту, так от - це памятка археології обласного значення (КР та гальштат), не рекомендую там збиратись. Готовий бути як і учасником так і одним із організаторів даного заходу, але потрібна команда, необхідно розподілити обовязки та завдання. Щодо збору коштів хлопцям на АТО - підтримую, думаю можна буде зібрати на місці, хто скільки зможе. Скільки необхідно буде скинутись на зліт обсудемо через лічку, окрім того необхідно обсудити екіпіровку для зліту -палатка,спальнік, карімат, котелок і інше, звичайно можна запросити на зліт представника з Райберту та Віоліті, подумати над конкурсами, меню. Короче давайте до діла - сам не справлюсь, адже потрібно час та різні ідеї, хто готовий допомогти у організації можемо зустрітись у Тернополі, пишіть у лічку та залишайте координати для звязку. Коли визначимось із командою організаторів, тоді і запустим наш зліт. Думаю можна запросити і всіх бажаючих по форуму, особливо хто має досвід таких міроприємств.
Всем доброго денечка! Сейчас в Закарпатье нахожусь....есть прибор и огромное желание покопать....авто имеется....может кто поддержит начинание? Заранее благодарен всем откликнувшимся!))
Отже я так розумію потихенько збирається команда. Шановний Boris Fisher допоможе в організації конкурсів та табору, я готовий зузстрітись із власниками магазинів та поговорити про участь у зльоті, а саме організації призів, про результати можу повідомити в даній темі. Щодо місця проведення пропоную або Бережанщину, або Кременеччину - там хороші ліси (ПМВ, середньовіччя), якщо є камради з цих районів прошу подати ідейку. Окрім того думаю скинути ссилку в тему на Віоліті в розділ "встречи клуба", повинні люди підтянутись. Як писав потрібні іще пару камрадів з Тернополя, а то я поки нарахував тільки чьотирьох бажаючих
Отже скинув силку на Віоліті, тож будемо потихеньку збиратись http://forum.violity.com/viewtopic.php?p=9008756#9008756
Вирішив взяти цю ношу на себе! От тільки від допомоги не відмовлюсь, особливо вантажний транспорт (бус), адже буде багато продуктів, столи, лавки, можливо генератор та інше обладнання
Доброго дня шановні форумчани! Отже реєстрація на зліт продовжується. Запрошую всіх бажаючих. І хо часу багато, але підготовка йде повним ходом. Оскільки тема була розпочата тут, тож звіт буде скинуто за результами зльоту і на Райберті, тим більше як я розумію Віоліті дружній форум.
Вчорашній виїзд на берег Дністра. Сокира яку знайшов раніше,вага 658 грам. Хто в розбирається,цікава ваша думка, до якого вона періоду може відноситися?
Я написав нагадує, тому що на фото побачив таку форму(може ракурс трохи спотворює форму) притаманну для колунів. в звичайних сокир, лезо все практично тонке