організатори мають бути місцеві. При всьому бажанні допомогти, то я дистанційно це ніяк не зроблю. А щоб знати кількість учасників, то створіть відповідні теми на профільних форумах. Коли назбирається хоча б 15 чоловік, то тоді починайте збирати гроші.
Камради,ви пробачте мене,але хіба час на якісь розваги?В країні уже рік іде війна.Кожен день гинуть наші знайомі і друзі.Чи не краще ті гроші які ви планували витратити на зліт,переказати пораненим товаришам?А зустрітись можна буде після війни,разом з тими копачами які зараз на війні..Це особисто моя думка,а вирішувати вам..
Война эта надолго.Завтра не закончиться.Уйти в аскету еще на пару лет и избавить себя от мелких радостей общения и любимого хобби,которое порою спасает некоторых из нас не только от рутины,но и от бытового сумашествия неправильно А ВОТ ВЗЯТЬ И СОБРАТЬ КАКОМУ ТО ПОДРАЗДЕЛЕНИЮ НА ПРИБОР НОЧНОГО ВИДЕНИЯ ПРЯМО НА СЛЕТЕ ПРАВИЛЬНО!!! Лишний повод собрать деньги.Людей нужно оганизовывать.Мало кто из тех,кто собирается посетить слет,просто так возмет и деньги,которые он гипотетически на него потратит,передаст в АТО.А вот организовать сбор прямо на слете-вот это правильнее на мой взгляд
а хто вам заважає і зараз переказувати. Наприклад я і мої товариші постійно переказували і перказуємо. це правда. Але хтось задав питання, а що дальше? Наприклад ящо Росія заспокоїться, то що думаєте будемо жити краще? Сумнівно. Виграють олігархи і країни агресори, такі як Росія але з іншою назвою. Але ніяк ми з вами. Короче це довга розмова і болюча тема.Треба лише подумати і співставити факти. це не реально. Ви ціни знаєте? Стільки людей не буде, щоб можна було на таке скинутися. Всіх дуже прошу - Не мішайте одне з другим!!! Якщо всі такі патріоти, то чого вдома, а не на Сході? p.s.// це моя суб'єктивна думка. Можете з нею не погоджуватись.
А хто вам сказав що не переказуємо? Так і ви не з окопу пишите,спіймавши слабенький вай-фай десь біля Луганська..
в ніякому разі образити вас я не хотів. А йти туди нехочу. Нехочу вмирати за олігархів, які маскуються під демократів та націоналістів. Нас всіх використовують. Дуже прошу вибачення в хлопців які воюють за ідею, ви ГЕРОЇ. Але, будь-ласка давайте сюди політику і ситуацію в країні не вмішувати. Це форум не для того.
Хлопці, нам ще тут політики бракувало? Кому мало - будь ласка на інших профільних сайтах. Я вважаю її і так багато в нашому житті З повагою ставлюсь до бажань допомогти - але пропоную також створити окрему тему про допомогу, для всіх користувачів Рейберта.
Я за, камради MiG78 Tarko Trolol0 як я зрозумів також, тепер треба створити окрему тему і написати Артему, щоб розіслав розсилку на дану тему А то дане питання багато раз піднімалось, та жодного разу не втілилось в життя
тепер питання де створити відповідну тему, в якому розділі?? А там уже думаю визначимо, де організовувати і місце
Та от якраз дивлюся... То думаю варто в розділі "курілка" https://reibert.info/forums/nashi-vstrechi.105/ Але боюсь що там про неї мало хто дізнається ))) Хоча при підтримці адміністрації ......
а хто заважає адміністрації форуму створити профільну гілку? Ось на Віоліті є : http://forum.violity.com/viewforum.php?f=192&sid=6e2653c07fa07db65f634f79963a355e там доречі також створіть тему Доречі організатори бажаючі знайшлися? Бо як робити, то треба робити і не відкладати. Часу мало залишилося, якраз зараз добре поки городи не почалися в людей. І головне, щоб ідея не вмерла на зародженні.
Помогу чем смогу.есть опыт организации мероприятий,правда не копательских Я сам с Харькова и там часто мероприятия проводились подобные.Уточню у организатора все тонкие моменты,с которыми он столкнулся,что проводил и попробуем сделать лучше.
Когда автостопом проезжал мимо Хотина,задержался в окрестных лесах и был приятно удивлен...У вас там копать-неперекопать
За полчаса вылезли ножны от кинжала "Дикой дивизии",древний боевой топор и куча картечи пушечной ОЧЕНЬ старой...огромная такая из свинца)...потом я уехал в Харьков,а место так и осталось нетронутым
Гарно дякую але самому якось скучно я на цьому сайті новенький можливо є хтось з Чернівців та обл може хтось захоче взяти мене на коп по війні