Луниця, оберег-прикраса така давня...http://6a6a-yaga.livejournal.com/6665.html У вашому випадку у золоті, такі зустрічаються досить не часто.
Скоріше за все лунниця черняхівської культури.По ціні - відносно недорого,ціна металу помножена максимум на два.Тому що з втратами(відсутнє вушко)і проста,без узорів/орнаментів.
Лунниця ЧК,проста,з втратами,лом,проба(переважно) 900 і вище. Можете попробувати старт в 1000 грн...............на аукціонах Віоліті зараз багато виробів з золота тих часів,притому в хорошому стані..........так що надіятись на великі гроші не варто
Та практично всі львівські і тернопільські,які виїжджали на коп далі свого району,на золочівщині були.
Ну.. воно то так, є місця певно типу "Мекки", куди їдуть всі посвячені))) звичайно всього не виб"єш, але все рівно місце вже серйозно чищене.....
так-так, місця на сьогодняшній день майже всі копані....але!камраден Trolol0, навіть вибиті місця завжди дають хабарок!
я свого ГК4 знайшов на місці,куди вже роки 3 не їздив,і всі знайомі камради говорили,що туди вже багато років не їздять. А по місцях,де ніхто не копав,нічого подібного близько не вискакувало.Пряжки,патріотика... Неісповєдіми путі....
Можна, які пропозиції? Сьогодні був коло дністра, шикарні місця для відпочинку, трохи походив попікав по намитому пляжі, викопав трохи кольорового брухту. Але то є все рівно плюс, бо вивчаю якраз новий для мене прибор, ну і собаки файно надурілись......
Так Alex Faa, тільки шмурдяк і більше нічого, зовсім нічого нема )))) то як в анектоді: виграв Заєць грін карту, ну і ходить по лісі, питається що кому потрібно, що привезти зі штатів... А Лисиця заздрісна сильно була, та й прибігає до медведя і каже, що Заєць завербований СБУ, і задає провокативні питання, і записує то все на мікрофон...... тут доходить в Зайця черга і до Косолапого, приходить і питає " що тобі привезти? може меду якого ? може ще що потрібно?" а Медвідь і відповідає - "мені нічого не треба", нахиляється бижче до одягу Зайця і чітко вимовляє "мені нічого не треба" і починає співати гімн "Ще не вмерла України......."
Доброго вечора!Попався сьогодні динарій!там, де я б його ніколи й не шукав! приємно - це мій перший! Може хтось підкаже що за один!?