Коли мене водили до нього, на жаль я не сфотав. Сьогодні був від нього трохи далеко. Коли буду там, то сфотаю і закину.
Шо до ковпака,була інфа що в Білі Ослави він отримав тяжку поразку.так шо його самого ледве вивезли.якщо ви близько можете перевірити.п.с.точку добийте-мо під маслятами є щось смачненьке
До Білих Ослав трохи далекувато. А щодо добити місце під маслятами, то якби там було щось більшеньке чорне(хотя би тт) то мій прибор напевно би почув і показав. А так показував дрібні сигнали.
Недалеко від мене, є ще один дот, завтра як буде час підїду сфотаю, правда він вже весь майже в землі, а другий далеченько, він круглий, вхід з сторони лісу, два стрілкові отвори виходять на дорогу.
вітаю камради, ось що вдалось відкопати на вихідних.Позиції змішані, в окопах ПСВ сиділи в 1944 році німці (хоча в 1916 також, непам'ятаю як вони називали окопи по ПСВ, вроді батьківські). Попалась цікава ложка і ланцющок для чистки маузера
По ложці,пишуть посріблена https://www.google.com.ua/search?q=...an_poserebrenie_20-30e_goda_401579171;900;674
Вітаю шановне товариство. Підкажіть будьласка в які кольори була розфарбована табличка з прикордонного стовпа Австро-Угорщини.
З останнього виходу попали такі знахідки.По штику хочу вашоі допомоги .Бачив подібні, що були зігнуті на лезі,такий не попадався.Неможу знайти інфу.
пряжечка зроблена не раніше 1914 року, оскільки фабрика Чікіна стала акціонерним товариством в 1914, раніше клеймо було інше!