Хочу поїхати сьогодні в гори з палаткою, повертатись планую 07.06 - можемо скооперуватись. Ще остаточно з пунктом призначення не оприділився, але розглядаю поки 2 варіанти - це район Сколе і 2 - біля Ворохти гора Кукуль. Виїзд - однозначно сьогодні чи будуть бажаючі чи ні P/S - можете пропонувати інші варіанти - подумаємо.....
Вітаю сьогодні в ночі з кумом їдемо в гори, піднятися плануємо на гору Кукул. В разі чого моглиб пересіктися десь на підйомі.
доброго дня.підкажіть хтось нормальний засіб від комарів.вчора купив ,пише що 8 годин захищає,а насправді хвилин 10 і прийшлося тікати з лісу
любий засіб чи у вигляді аерозолю, чи крему тримається рівно до того моменту, доки Ви не почали потіти! Тому я ніколи ними не користуюся на копі!
Ну аэрозоль можна нанести на одяг,де він протримаеться декілька годин.Хоча б обробити штани від кліщів і комарів.Кепку,рюкзак за спиною можна обробити.Тому що без хімії і ці дні,у лісі робити нема що..Вчора випадково забув балон і втік через 10 хв. з лісу.Комарі як коні,і їх тисячі.На секунду зупиняєшся і ти обліплений з ніг до голови..))
у знайомого з Києва є ось така штука.Дійсно дієва але на жаль дорога і дорогі витратні матеріали.. http://campsite.com.ua/thermacell-mosquito-repellent-appliance.html
Вчора провів в лісі сім годин.Обробив спрейом одежу і рюкзак.Використовував його два рази і все нормально.Спрей mosquitall дитячий.
Розпалюєш вогнище кидаєш щось зелене і проходиш димом ) має діяти а головне тратитись багато не потрібно тільки на сірники
Маю крім нього оф екстрим<зелений>.обробив камок і наніч в пакет запечатав.ходив сьогодні до лісу.підлітали одні познайомитись,але зразу втрачали апетит)))))))))
Сьогодні гарна погода, і рішив провірити місце, де по розповідях місцевих, чуть не сам Ковпак воював. Показали і дот, але він по ПМВ. Про комарі і траву вище галунок говорити не буду. Попалось 5 коп 1952р, купа осколків і чиясь ничка патронів ппш, на глибині 1,5 штика. Штук 50 витянув, а далі замахався їх вибирати, так і закопав яму. Скільки їх там лишилось ще, не знаю. Почав рядом шукати "приспособу" для яких робили ці маслята. Але не судьба. Правда з однієї ями вилізла сокира -роботяга. Місце провірене, і ще раз підтверджено, що місцеві оповідання, дуже прикрашають.