Чотири години побігали по позиціях ПМВ ,по городоцькій битві ,на двох смертник та пряжка австрійська.
Гуглтранслейт в поміч. http://uploads.ru/?v=XPCmz.jpg http://nazadvgsvg.ru/viewtopic.php?id=1125&p=4 Російський ідентичний, можна і по ньому переводити.
Добрый вечер Уважаемые ! Подскажите пожалуйста по Волынской обл. а именно по Ковельському р-н. Где (у кого) можно достать карты? Кто знает может есть интересные места. А то надоело уже гильзы собирать
На предпоследнем фото в верхнем ряду крайний справа овальный предмет с дыркой....что это???тож такое находил
Трохи покопав в неділю. Виїхав в дощик і з горем пополам добрався до місця копу. Грунтові дороги добре втрамбовані, але поверхневий шар на пару сантиметрів розкис на рідку кашу. Їхати мотоциклом по такому ше та забава, навіть як колеса кросові драпаки. Щастя шо ні разу не навернувся, хоча мені не привикати, але з металошукачем за спиною трохи дороге задоволення . Як завше почав з розвідки, три години на марно - одна монета, копєйка пізна совєтіна. Земля - втрамбований чорнозем, лопату взяв галіму, то намучився з нею по самі вуха - ледво залазить, ледво вилазить, потім все до неї липне. До чобіт теж все липне. Згодом переїхав на інше місце, там трохи знайшов монеток, але нічого вартого, хіба потішив дитячий літачок-вертолітик "AIR FRANCE" , певне стародавній. Змучився шо чорт, їхати додому грунтовкою вже не було бажання, рушив асфальтом. Але все-одно було весело
больно ногами не копайте)) це наш відеозвіт з першого і не дуже вдалого копу в цьому сезоні п.с. перші кроки в відеоблогах п.п.с. з лопати не сміятись) всьому свій час
Інтересний фільм зняти важко,оператор,як що він з мд, автоматично з процесу копа випадає,я пробував колись,не можу згадати в якій темі виставляв.Але у Вас все ж вийшло кіно,молодці, кіно а не набор фото під музику.
Головне по темі розділу. З скріном старої карти. Можливо хтось впізнае рідні края і спробуе на них свою удачу.
головне щоб тільки не дратували місцевих тими ямками не закопаними, а в тому районі є що шукати...і корчма ще одна неподалік і комісарський двір