Мені розказували про одного дядька здається з села П. який збирає динарії, а так як монету важко знайти в такій траві то і шурфлять.
хлопці , в мене таке питання, маю баунті 2200 .непідскажете яким сигналом відображаються вищезгадані "фрукти" на баунті 2200 низьким чи високим сигналом.. з повагою Андрій
Моя вчорашня знахідка https://reibert.info/threads/chije-kilce.598886/ може хтось шось знає по ній то пишіть...
І знову цієї неділі вирушили на коп. Шо смішно, весь тиждень була гарна можна сказати копарська погода, а в день виїзду зірвався вітер, температура біля нуля, крапить дощик, деколи сніжить... Сильно з того всього втішилася дружина, думала я не наважуся і залишуся вдома, але відступати нема куда. треба рити. Почали з розвідки, одне місце, друге... не поперло. Поїхали на старе улюблене поле, яке нажаль ще не переорали, але і не засіяли. Можна шукати. Трохи там покопали. Знахідки виявились вельми цікаві, особливо частина срібної шпори, ніколи такого не знаходив, пару динариків, трохи мідяків, срібний злиточок, гудзики. Час провели весело, і крисно, радісні поїхали додому. Додаю трохи фоток, та відео з ними. Дякую!