нормально копнули! срібна монетка татарська, чи що? не моя це тема! але срібло завжди приємно! вітаю!
щось я Вас не розумію! пишите, що шукаєте на спільний коп камрадів! виходиш з Вами на зв"язок - гоп, та й пропадаємо? сенс тоді тут щось шукати......
так так! він , той Рим, не просто поліз, він навіть не попер - він просто валить з ніг....! Прийміть вітання
Вітаю! Пряжечки просто супер!Городоцька битва...!Мадяр-скрипка.....веду полювання за нею! мадярськими прягосами похвалитись можу, а така ніяк не дасться! може якось би зустрілись на спільний коп по Городоцькій битві?
Сьогодні трохи пошпортали. Для чого могли використовуватись такі пломби (назва міста читається) і чий гудзик?
Гудзик британський! попадався вже такий! Поляки носили уніформу Антанти та губили їх на наших теренах!
Поїхали вчора з камрадами на те місце де я знайшов три фляги та три пряги. В чотири прибора пів дня пошуків.І нічого не знайшли.Земляний був до нас байдужий.
Сьогодні так дозбирував шмурдячок за копачами які копали рим і так гарно шурфували і лишили багато ямок на пасовищі де випасають худобу, майже все лежало в ямках !