1.не беріть нас себе функції модератора 2.якби Ви прочитали усі 326 сторінок то знайшли б немало інформації де копати, з малюнками, схемами та картами або просто на словах. не думаю що Вам довелось ходити на пошту щоб підписатись. Як підписався так і випишешся
А хто ви такий, щоб тут вказувати, що кому робити? Всіх завжди влаштовувало, що в цій темі показували знахідки, ви прийшли і тут командуєте. Не подобається, проходим мимо.
звідки беруться такі злі неадеквати - європейці...? Не лізьте Arturs, а то Вам дадуть прочухана неєвропейські - західні-бандерівці! Світ і так злий! а ми хоч тут потішитися своїм хоббі можемо! якщо Ви перечитали всі сторінки теми, то могли б побачити й те, що особисто хотіли! Крапка
Доброй ночи всем. Я из Черновцов, есть авто и МД но практики ноль. Возможно возьмут с собой более опытные камрады. В принципе можна махнуть в любую близлежащую область, главное хорошая компания и дизтопливо))))
Перший раз цієї весни вибрався на коп, прийшлося їхати самому бо напарник на роботі. Погода шепче. Довго думав куди їхати - розвідувати нові території, чи відвідате старе перевірене місце. Зупинився на останньому, та і від дому недалеко, всього 5 км. За чотири з половиною години 10 монет, пару ґудзичків, пломб, моленький злиточок срібла, бляха та кокарда. Порадував динарик з диркою. Як на мене, то краще один динарик ніж жменя крейцерків та гелерів. Прилад ХР Джимакс2, пін Марс, лопата звичайний штик. Додаю пару фоток. Дякую за увагу!
Сьогодні поїхав на фільварок копав , накопав метаолому і 1 гудзик знайшов, вернувся до дому побачив по полю ходить 6 чоловік ,думаю йду поможу і заодно познайомлюся людей я впізнав ще підійшов з села мій знайомий він теж їх знає навіть з ними копав колись , вони поїхали на інакше місце я ще походив з знайомим !
Дивізія-Сс Галичина Карти не цікавлять ( згідно карт, прив'язку до місцевості знаю), цікавить результат копу по цих місцях, якщо вони були? А можна і покопати разом.
Скільки ми кочм облазили, то реально тільки одна була толковою, десь під 200 монет з напарником там підняли.
bajz То виходить і не варто на них увагу звертати ( корчму) при границі? Я новачок в цій справі. Думав, що там має бути щось цікаве. Дякую за натяк.
bajz То виходить і не варто на них увагу звертати ( корчму) при границі? Я новачок в цій справі. Думав, що там має бути щось цікаве. Дякую за натяк.
Зараз якраз трошки копаю по корчмам, так з 20 штук на одній знайшов копійок 20, всі решта засмічені сміттям і щось там вишукати вельми важко)) Не знаю чому, але в більшості місць приїжджаєш, а там смітник, ось так ))) На одній корчмі був, там яма на ямі, але копійок зо пять все таки виловили !!