Захід України

Тема у розділі 'Де копати?', створена користувачем YKY, 27 лют 2005.

1. Bleck

Bleck Schütze

Повідомлення:
    35
    А петарди навіщо?

1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Паракорд D 4mm L100m (9 жил) сила наразрыв до 250 кг…новый..
      648 грн.
    3. Сумка - кобура для пінпоінтера з кріпленням на ногу – чудове рішення для камрадів, що захоплюються м...
      420 грн.
    4. Новое. Тільки провірявся. На копі не був.
      2555 грн.
    5. Новый лоток для промывки золота D38см…
      448 грн.
  2. Serjdezy

Serjdezy Stabsgefreiter

Повідомлення:
    136
    Адреса:
    Украина
    Напевне щоб хижаків відганяти!

rondon та reyka подобається це.
  3. Alex Faa

Alex Faa Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.189
    Адреса:
    Україна, Дрогобич
    чорний метал копаю залежно від величини предмету - на піпоітері це можна визначити

Град-1 та reyka подобається це.
  4. bohdan iv

bohdan iv Oberfeldwebel

Повідомлення:
    326
    комради, а хто які архіви або літературу використовує для пошуку?

5. Chipsuk

Chipsuk Feldwebel

Повідомлення:
    218
    Адреса:
    Захід
    Прилад в мене АТ Про, розумієте на тих місцях просто стільки чорного металу, що я його навіть на пінпойнтер не кидаю, от тепер подумую, що міг щось цікаве пропустити ((

6. MiG78

MiG78 Obergefreiter

Повідомлення:
    103
    Адреса:
    Львів
    Хлопаки, хто яким GPSом користуєтся в Карпатах? І скільки тримає батарея? Дякую.

7. Chipsuk

Chipsuk Feldwebel

Повідомлення:
    218
    Адреса:
    Захід
    Я вже пару років займаюся трофі експедиціями на джипах, використовув різні навігатори, але наточніший і довго тримає батарея в garmin! Вони є різних моделей але всі вони практично однакових характеристик!! Я брав на сландо користований за 2500 грн, але задоволений ним дуже, завдяки ньому не одні змагання вигравав )))

Kraz подобається це.
  8. Kraz

Kraz Stabsgefreiter

Повідомлення:
    103
    Адреса:
    Україна, Львів
    Все правильно, відлякувати звірину. Ймовірність зустріти вовка чи медведя мінімальна, а от кабана прошу дуже. Також в одній місцевості рисі, ( кОти-наголос на О, місцеві так називають) Там петарда не поможе бо вже буде пізно :D радять привязувати за спиною загострений кіл або щось типу того.

Serjdezy подобається це.
  9. Kraz

Kraz Stabsgefreiter

Повідомлення:
    103
    Адреса:
    Україна, Львів
    Таки могли і пропустити. З АТ Про краще ходити в ALL metall в режимі Pro. Вибіркова дискримінація краде глибину та швидкість за рахунок того що мікропроцесор "тормозить" в процесі обробки сигналу щоб видати вам як найкращий результат . В ALL metall він не думає, а лупить зразу те що бачить.
    Чорний метал дрібний типу цвяхів і осколків дає чистий чорний сигнал ВДІ скаче від 15 до 30, якщо щось грубше то сигнал блукаючий від чорного до кольрового такий собі дикий і хаотичний, його ні зчим не сплутаеш ВДІ скаче в межах до 80, варто копати. Граната наприклад видасть 53, а саперка 70-80. Звісно може і плуг бути чи щось типу того. Но бойовищах звісно тре копати все.

Saddam Saddamuch подобається це.
  10. Kraz

Kraz Stabsgefreiter

Повідомлення:
    103
    Адреса:
    Україна, Львів
    Використовую Магелан Тритон-500. 2 пальчика енерджайзера чи дюрасел турбо макс вистачає на 8-10год. безперервної роботи. Звісно тре мати запасні бо бувало пару виходів здихали і за 6 год.

11. Kraz

Kraz Stabsgefreiter

Повідомлення:
    103
    Адреса:
    Україна, Львів
    Не смію запитати, який у Вас копомобіль?

12. Kraz

Kraz Stabsgefreiter

Повідомлення:
    103
    Адреса:
    Україна, Львів
    Для пошуку чого?

13. MiG78

MiG78 Obergefreiter

Повідомлення:
    103
    Адреса:
    Львів
    Шановний Богдан. Я вже десь тут писав, треба мати фарт,без фарту можна і не читати. Тут навряди чи хтось відкриє всі козирі. Гляньте ссилку http://reibert.info/threads/zaxidna-ukrajina.302903/page-314#post-6047796. Чудові знахідки. І тобі монети і штик і пряга, супер. Хлопаки написали Що найшли це все добро на вибитих місцях. Ось і питання, є фарт чи ні? Аходити копати можна будь-де. Також пораджу Вам перечитати цю тему з першої сторінки тут ви найдете і ссилки і карти і місця де копати. Так що Богдане вперед і з піснею і я вірю що ви нам скоро покажете фото цікавих знахідок:beer:

Kraz подобається це.
  14. Kraz

Kraz Stabsgefreiter

Повідомлення:
    103
    Адреса:
    Україна, Львів
    Звісно Фарт, і я би добавив ЧУЙКА. Простий приклад, хто з львівян не знає цю місцевість, хіба лінивий там не копав.
    [​IMG][​IMG]
    Особливо коли кукурудзу скосили. Я просто тупо бродив краєм поля і напікав прямокутну ділянку не більше 20соток. Ділянка на краю поля саме в місцях розвороту трактора з плугом, тобто він з поля рік за роком все стягував туди. 5 виїздів, вибивав "під шнурок" не натішився що тільки я про це знаю. В основному монети ходячка австрія, польша 20-30р, ранні совєти, наші. З одиночних: денарій, обручка з камінчиками, 6 крейцерів срібло, чудовий собачий жетон, 10 пфенігів 3 рейх 43р. Звідки воно там узялось хз. На картах різни періодів там нічого не було мючи на увазі забудову, хіба стара дорога. Але я був не на ній.

Такщо ходіть і пікайте, не минайте копаних місць.

REY, rondon та Pan Ivan подобається це.
  15. Alex Faa

Alex Faa Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.189
    Адреса:
    Україна, Дрогобич
    фарт і чуйка! колись мене в дощ чуйка витягнула до лісу - як результат пряжечки!

Град-1 подобається це.
  16. bohdan iv

bohdan iv Oberfeldwebel

Повідомлення:
    326
    Так воно і є

17. Pan Ivan

Pan Ivan Leutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    262
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    492
    Повідомлення:
    2.780
    Адреса:
    Königreich Galizien
    Блін,виходить я і є той лінивий.Їзджу за 100-150км копати,а сам живу в 3-х к від цого місця.Як кажуть,що знахідки перебираються все ближче до людей і в зовсім неочікувані місця

18. Kraz

Kraz Stabsgefreiter

Повідомлення:
    103
    Адреса:
    Україна, Львів
    Скажу більше, вздовж Полтви в тому районі бронза вискакує, 1 фібулу підняв, там же нібито літак німецький зі слів тракториста вказав місце +-50м. В 2006р спритники почали його викопувати дістались на 5м, тут їх і погнали, зарили назад, гори та ліс Камянопіль теж варто ПСВ, бронза, знову ж вздовж Полтви татари на Львів йшли і в районі очисних була драка...

Як не дивно я теж їзджу 100 і дальше:D

19. Alex Faa

Alex Faa Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.189
    Адреса:
    Україна, Дрогобич
    з іншого боку без більш-менш наукового підходу теж не обійтись!

Град-1 та Kraz подобається це.
  20. bohdan iv

bohdan iv Oberfeldwebel

Повідомлення:
    326
    так так в минулому виїжжав у львівську область покопати, а почитавши трохи історію виявив що і в рідних краях є багато цікавого

21. Kraz

Kraz Stabsgefreiter

Повідомлення:
    103
    Адреса:
    Україна, Львів
    А де Ваші рідні краї?

22. bohdan iv

bohdan iv Oberfeldwebel

Повідомлення:
    326
    Коломийський район

23. Kraz

Kraz Stabsgefreiter

Повідомлення:
    103
    Адреса:
    Україна, Львів
    Ну то мы йдем до Вас !:D

24. Kraz

Kraz Stabsgefreiter

Повідомлення:
    103
    Адреса:
    Україна, Львів
    +100
    Для початку варто почитати "Энциклопедия кладоискателя", можна сказати настольна книга для копаря, там описано прості і дієві алгоритми пошуку. З часом перейдете на більш важчі наркотіки,:D типу "Методы археологического исследования" , "Полевая археология" чи перейдете "До питання про типологію оборонних укріплень городищ верхнього подністров"я

Alex Faa подобається це.
  25. malyk

malyk Major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    657
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1.301