по справах дощ правда не переставав але все шо задумав зробив тільки заїжаєш в долину після переїзду дороги немає прірва чомусь саме більше запамяталось
цікавлюсь більше історіею що відбувалось в наших краях і як жили предки.Прибори два класика АСЬКА 250 та роботяга ФІШЕР 75 Ви з яких країв?
Доброго дня панове. Хотів би попросити у вас,може хто підкаже де можна покопати в радіусі від говерли на 30 км.?? Бо маємо бажання в наступному місяці з комрадами приїхати з центральної України,походити по лісам))та щоб ще щось знайти. Може десь щось по ПСВ є,хоть і вибиті місця) відповідь бажано в ЛС. Дякую.
Комради. Хребет Кострича,хто що чув чи бував там? Село Стаїще теж цікавить... Буду радий відповіді. З повагою Сергій. Слава Україні!
Привіт !!! ТО Австрія! три дні тому в Заліщицькому районі таке нарив! Фляга точно Австрійська ! і патрони з іржавими дзюбаками!
Дякую! Будемо пробувати дальше ! Сканувати грунт ! Там де цей гудзик підняли! там ще і ПСВ 9 місяців стояла госпіталь був!
Тут цікаво кореспондент пробував писати про знахідки в Карпатах: http://ifoonsku.ucoz.ua/news/vidlunnja_vijni_sered_gir/2014-07-21-3522
Абсолютно согласен,как правило журналисты привыкли поливать грязью и вешать ярлыки "черные археологи и мародеры"
Можливо, головне є стимул для пошуків у вказаній місцевості... Хоча мені здавалося, що за 30 з гаком років я вже знаю кожен квадратний метр.
Земля постоянно выталкивает чужеродные предметы. Годами порой ходишь по одному месту и потом неожиданно натыкаешься на такое, что диву даешься...
Ось таке вчора знайшли! + всяке різне барахло і більше 200 патронів. це все на одному місці в окопі десь площею 4 квадратних метри.