Камради, привіт усім з Хмельницької області. Здається мені, що занесе мене в Микуличин днів так на сім, підкажіть хто володіє обставинами по тамтешніх місцях щодо пошуку, куди там вломитися? Конкуренції не складу, бо сам з Поділля, їду туди з дітьми на відпочинок ну і дружині гори показати. Всім наперед дякую, з повагою.
Шукати можна по всіх навколишніх горах. А із знахідками - як повезе. Були події і ПСВ і ДСВ, ходили опришки. Тому можна вибрати гору за вподобаннями.
А що таке "прескурсор"??? Ще рік назад оббігав ВСІ аптеки в місті і неде немає марганцовки. Фантастика якась. Куди вона ділася?
Дякую. Знайшов його на старій довоєнній дорозі і ще цілу купу підков, копав їх як бульбу на городі. Кому підкову потрібно? Приносить щастя, удачу і гроші (мені підкинули 5 groszy 1923). Можна повішати над дверима в хату, гараж, на машину чи носити з собою. Спрезентую підкову. Цікаве місце, ще повністю не пройшов.
Данний термін відносить речовини до окемого параграфа,що підпадають під обмежене державою використання та вільний продаж .читай<виготовлення,придбання,з метою виготовлення небезпечних речовин=наркотиків,вибухових речовин,тощо> .до них відносяться також кислоти,добрива і т.д. читайте закони України.хай щастить.
вигин леза та форма характерні не тільки для "обчинного" садового ножа.. Зверніть увагу-я не стверджую,що це саме санітарний ніж,а лишень припускаю,що він ним таки може бути..
Вітання паньству!хто є тут хочу привітати з прийдешнім днем ангела!щастя,здоров'я,всього найкращого!но не забудьте-в руках тре мати не тільки освіту як св.Павло,а те що тримає св.Петро!