......я трошки не в тему гілки потрібна допомога в виготовлені плакетки під ордена та медалі. розмір 60Х100см. та тематичним оздобленням рами. пишіть в лічку.
По Тернополю та області цікавить все! Не соромтесь, маякніть у лічку, де хоч гільз накопати... щоб душу заспокоїти...
Міша може у Ваших краях(керунках) шпіьони-тірористи визбирали всі гільзи,кулі,патрони ??? А якщо серьозно не там шукаєте,питайте місцеве населення,посидіть з деякими архівами, документами вони виложені в інтернеті. Скажу так: це все зустрічається в наших краях в такій кількості що просто диву даєшся, бо ходжу сам шукаю я тільки по (старині і монетах). І так мене це все дістало що за цього і продав свою асю-350. Успіхів і вдалих знахідок.....
Думаю все просто,вибираєте будь-який старий ліс,і йдете по його краю.особливо дивіться біля великих дерев.в нас завжди таке працює на рахунок гільз.і не тільки їх .
Гильз и другого военного шмудяка хватает по всей Ураине а в особенности Западной - найти пару гильз не обязательно искать конкретное место их хватает кругом
Сьогодні вдалось вирватись на покопушки.З кумом копнули трошки.Глечик був пустий. потім сигнал паронний, запхав лопату в землю шкрегіт.Годину руками вигрібали.Патрики в шкіряних підсумках .Затвори моськи 10шт.Пряжки російські були три штуки латунні та кілька металевих. Може хто знає чи були в царській армії металеві пряги, як виглядали колись ті підсумки?
В мене э з чорного заліза з гербом, однак покрита тонким шаром чи то мельхіором чи якимсь ще металом , хоча сама бляха вся залізна. На фото видно де проступає чорний метал
Тут на фото е такі прягі їх носили як ополчення так і регулярні війська http://forums-su.com/viewtopic.php?f=195&t=428541
Гнида яка викопує ВОПи і залишає їх незакопаними у Монастириському районі Тернопільської області - падлюка якщо я на тебе натраплю то ти з того лісу більше ніколи не виберешся я тобі то обіцяю !!!!
Різко, але інакше не дійде до них.Тільки через фізичну біль зявляється розуміння. Думаю що ті що так роблять про існування Райберту і незнають.
Першого кого побачите в тому лісі з мд, то ще не значить що то він викопує і залишає ВОПи, а то ще перебєте цілу купу камрадів І потім вами будуть лякати всіх тих хто не закопує ВОПи і ямки