Зараз найцікавіші знахідки попадаються в зовсім неочікуваних місцях, недавно в околицях Кам'янки попався ножик бронзової епохи, а напарник підняв сокирку кельтів .
Нерезельтативо це коли декiлька гнилих гiльз. . .буваэ на 1 городi до 5 монет,а буваэ на 5 городах 4 радянських алюмових гудзика. . .я так думаю-все що попадаэться,все треба вважати знахiдками)"буде день-будуть знахiдки" ;-)
Давніше на позиціях РІА знайшов незрозумілу штуку, зверху була закрита деревяною пробкою, ще в лісі був витягнув пробку і побачив що там газета, тоді так і залишив Сьогодні вирішив подивитись що там, думав може копійок золотих напхали, а з того ось що вийшло, наче фарба. Газета чи що то було вже неможна розібрати, ось такий облом
Ну то вже не вийде,так як остання стала прескурсором і в вільній продажі не перебуває.а ви теж такі досліди робили?
Кто ж в детстве таких дослiдов не робив? Помню, самолёт стоял, так все лопасти пообъедали - серебрянки некупить было, напильником точили. Марганцовка - окислитель. Можно другой использовать, химию почитать чуток.
Звичайно.одне добре,що сучасній молоді не до читання таких книг.вони і без тих знань безбашенні.літак в нас теж був,та виконував роль кінотеатра.тож з пильником до нього було зась!обходились якось ,хитрували.
Хлопці, Слава Україні!!! є хтось з Івано-Франківська???) маю бажання піти помахати катушкою, але шукаю компанію) кому цікаво пишіть на mail! "densabakaa@mail.ru" або вконтакте https://vk.com/id82840753
Робили, ще й як робили і з карбітом робили в вогнегасниках ,і з порохом робили.Бо в нашому дитинстві петард не було, ось і вигадували всякі штуки !
Сумно,не те слово.Я за 12 годин досить інтенсивних пошуків,наскільки це можливо в Карпатах в дощик,напікав ось таке. Жраві саперкі небрали,правда у напарніка вилізла одна пряга,в мене тільки зацеп. Місця звичайно відомі але, місяць тому небуло жахливих ям і по горам небігали малолеткі з одним мд на троїх.Таке враження,що скоро будем радіти і ржавому шмурдяку.