Ви як завжди на висоті!жаби білі мене обсіли зі всіх боків!вже навіть душити не хочуть,просто психічно задавлять!))))))))))))))))))
я новачок в цій нелегкій справі. але цікавить поки навколо Тернополя. бо дві перші вилазки трошки печальні, хотілось би мінімальних консультацій
Привит. Денис. Я з. Ривного це. Мий. другий сезон знайдено багато. Ризних. Знахидок не щодавно в. Рай они. Басивкута пидняв срибний динарий Рим по 1-ший свитовий гильзи пвтрони.А. ти дано займаешся копом. Щось цикаве. Знаходив?
по Сарненщинi хтось копаэ?(СКIЛЬКИ КОПАВ КРIМ КЛОНIВ В ЛЮДЕЙ ЩО ХОДИЛИ З НИМИ ПО КОЛIЯХ нiчого путнього небачив,доречi всi хто копав ж/д колii в день,лишились без приборiв,Люди нагло перед Дiзэлями шкребуть камiнь-майте совiсть. . . .
якось так запутано все) можна ще раз, але трошки доступніше на рахунок того де копають і для чого, а саме головне чого без приборів залишились?
маю на увазi те,що ранiше(пiв року тому) на день 2-3 людини бачив стабiльно на колiях,дизель iде а iм до лампочки.потiм випадково з людиною з ж/д мiлiцii познайомився який сказав- "да задобвали тi черметчики,постiйно машинiсти звонять i треба iхати на виклик.знаэш скiльки в нас приборiв лежить" i я одразу зрозумiв куди подiлись люди з колiй. . .а Сарни-це Рв.обл.тiльки в 1 людини в лiсi бачив асю 250.п.с.знайомий з Новоi Почти каже шо прибори беруть постiйно i недешевi.мошливо так буде зрозумiлiше)
Сорі за флуд, але Ваша вчителька з української мови напевно зовсім сну немає) Але повторювати не треба, бо мої книжки з української мови що на поличці починають майдан проти Вас збирати)
+1,я рахую що треба висловлюватись і писати на тій мові яку знаєш.а знати треба хоч одну(не говорячи про декілька) але добре
да яка рiзниця,суть повiдомлення зрозумiла любому.чи якщо ви з пiд Тернополя то мiй текст для вас як Рамштайн для Поплавського?все,удачi вам.п.с.ви початкiвець,самi написали,тому краще черпали б корисну iнформацiю а не вмикали фiлософа. . .