пройдіть рукою до дна стакана снаряда ...ближче до кінця найдете ободок, якщо він повністтю гладкий ..то цей снаряд не пройшов ствол ( тобто не стріляний). якщо насічки є ...значить просто відказник.. по фото детонатора немає! .... обо не вкручували ( якщо не стріляний , або при ударі о землю ..просто відірвало "детон" (тобто відказник)) якщо поняття не маєте про ВОПи. то не треба Вам цього гемора!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
знаходите хороше місце і як заєць-петляйте,ходіть по колу,квадрату і копайте все,що дзвенить.головне-не спішіть!це як гриби збирати-один оббіжить ліс і знайде 2 шт,другий на 2 кв.м набє 3 сумки
Сьогодні вечерком прогулявся трохи, знайшов цікаву гільзу - такої ще ніколи не бачив. Нарив деяку інформацію про неї - але дуже мало і може хто підкаже до якої рушниці вона була і що то за такий калібр та який рік. Власне сама інформація " «Металлический патрон» для винтовок был революционен в конце 1860-х гг., его производство было весьма затруднительно. В России их производили на Санкт-Петербургском и частном Тульском патронных заводах."
Великувата для нагана, закинь сюди : http://reibert.info/threads/opoznanie-gilz-voprosy-i-otvety.197365/page-125#post-5083477 тут її швидко "розкусять"
Всім Здоров. Хто копає в районі Луцька? Де можна поритись? Сам їздив на Ківерці в Дачне. В основному гільзач і патрони. Стан 3+, знаходили від Мосіни стан на 5+
Во блін!самому інтересно!я теж хочу знати!вроді лопать моя,ні в кого не позичав!вже встиг поламати і зробити.дивна відповідь комар 1?а те,що я на сайті не відкрив рахунок-моя особиста позиція.вважаю це поки недоцільним.чи не так товариство?