привіт хто копав в районі Вел.Ходачків?планую після свят поїхати і думаю чи варто бо трохи далеченько...
Хочу звернутись до тих людей, що копають по ПСВ біля Дрогобича - закопуйте за собою ямки, ви ж не свині. Сьгодні бачив що накопано прямо на стежці де люди ходять, недай Бог хтось вечером ногу підверне або зламає, або з ровера впаде - будуть проклинати. Вам того треба?
Запитання колегам любителям історії! Якщо металошукач тяне до 15 см., окопи в середньому висота 2 метри, на даий час окопи одні маленькі рівчаки, що можна знайти цінне, якщо інтересне на глибені?
Нашел, подозрительно похожую на снаряд болванку. До половины выкопал, дальше не рискнул. Что посоветуете? Львов.
Дякую за поради. Фото є, але з мобільного - завтра закачаю. Ще питання до КорифеЯ: Мова форуму має значення?
Якщо не розбираєтесь, то пораджу забути про "похожую на снаряд болванку ".Почитайте профільний розділ по ВНП Отправлено с моего Lenovo A820 через Tapatalk
Ну 2 м це трошки перебор.ви забули про бруствер.з такого окопа не дуже стрельнеш.а так,щоб знайти щось на дні-або глубинник,або шурфуйте по сигналу .хоча я знайшов монетку 38р.гансовську-5см глибини,комрад-значок штурмовик,10см.як повезе.не все хороше на глибині буває