Нині ходили разом з vovc2301 спільний коп...http://reibert.info/threads/Зимовий-коп-28-12-2013.445793/
А ми з кумом ледь взагалі не закрили сезон.Приїхали до гаражу вигружатися а у машині крім знахідок нічого.Два прибора і два фіскаря забули в лісі ! Летіли назад як на крилах ! Всіх з Наступаючими святами !!!
Похожий монумент у нас в лесу есть, на одной из возвышенностей Мошногорья (Черкащина) на так называемой Софьиной горе. Построен этот шпиль в 1833 году в честь помещицы Софии Броницкой, владевшей данной территорией до графа Воронцова.
Всіх вітаю з Н Р. Я той склерозний кум який забув прибори в лісі.Найкращі знахідки минулого року це коли ми знайшли свої прибори з лопатами. Всім хороших знахідок в новому році.
Всіх вітаю з Новим Роком та Різдвом Христовим!!! Здоров'я, Удачі, і скарбик на дачі...а взагалі, - частих виїздів та чудових знахідок!!!
гарно.нехай і в новому році буде вам такий коп.та і всім форумчанам!з новим роком вас шановні!всього найкращого!з повагою vovc2301
Хай рік прийде такий багатий як нардепівські зарплати. Не минали б гроші хату, І було всього багато. Євро сховане в коморі, Сало хрюкало на дворі. В гаражі стояв Ferrari І ще Lexus, щоб до пари. В хаті з мармуру камін Та басейн хочаб один. Ну а в ванні щей джакузі І коньяк бовтався в пузі. Щастя щоб не лізло боком... Одним словом З новим роком!!!
З Новим роком! Напевно провели Новий рік в лісі? Штрафи з нового року великі, а падати на коліна перед тим сержантом-ментом не треба, своє Я повинно бути більшим. Удачі на копі!
Всіх з Новим Роком та Різдвом! Легких пошуків та "важких" знахідок! А про штрафи де можна докладніше прочитати?