Шановний(?),Ви щось дуже агресивний сьогодні.Поганий день?Можливо Ваші напарники і товчуть місця без Вас.....А про яму,то я написав що глибше метра(це глибина на яку ми копали),бути не може більше нічого.Тим більше у товариша ЗОЗО,з ВЕЛИЧЕЗНОЮ катухою..Чи покійників голими ховали??Якись гудзик на одежі мав би бути???
Шановнi зелений налiт не обовязково вказуе на наявнисть жмура якщо це просто зброс просто в народi cмiтник то органiки там хоть завалiсь мягко сказано жмури i не жмури любили курочку чи кабанця втоптати
Я не агресивний, просто не люблю коли людини ігнорують чужі слова, я вам дурниць не пишу і завжди стараюсь писати по суті. Колись зрозумієте, все приходить з часом. Раз такі справи нехай кожен залишиться при своїй думці а інші нехай роблять для себе якісь корисні висновки!
От цеи гель і позабивав ваші знахідкі!!!!((( В склад цього гелю входить соляна кіслота HCL яка дуже бистро зжирае мідь та латунь,20 хвилин це дуже багато ,до речі я вам писав не давно як чистити мідні монети,там хватило би мила та мягкої щітки для миття посуду,в краинему випадку зварити треба було в маслі,або трілонБ
Все вірно! Сам пасок зроблений переважно з свинячоі шкіри це теж органіка яка гнила собі в контакті з латунью,а пасок там був не один а аж 4 от вам і наліт! з.пов.Отто
Так! Давайте не будем нептіб гнати!!!!! Копаем разом самi чи нас цiлий табун це наша справа...... I Тi з ким на копi, камради "поряднi"..... Попадеться боэць, пiднiмають та по людськи перепоховають за християнськими традицiями!!!!!
Каюсь!!!!! Тепер буду варити в олii!! Переконався що хiматура пережираэ. ......... До цих пряг одного мила та щiтки б не вистарчило.... Повний аут...
Відкрию Велику Таємницю. Пряжки як що з ременями, або іншими частинами ( шинель,кітель,шапка) масивна кількість гільз, Тяжка Глина + вологий ґрунт. Набувають легкого яскравого зеленого забарвлена. В мусорках пряжки також __Зеленкуваті іноді і інших кольорів райдуги. Так що шановне Панство, на все є пояснення . З Пов. В'ячеслав.
Вітаю братів по копу! Прошу поради в джпрс навігаторах. В сучасній техніці я повне зеро. Другий раз на протязі року блуданув в горах - лісі до ранку. Вчора до машини доберався весь мокрий 15 км. Підкажіть який придбати і взагалі чи допоміжна річь.
Блуданути до ранку то піпец, важко собі уявити як ви себе почували. Якщо ви їдете в невідомі вам місцини то мати при собі хоч якийсь навігатор то просто необхідність. Я особисто використовую смартфон і як тільки приїхав на місце ставлю точку і потім в любому випадку зможу повернутись назад.
Я взагалі тепер не уявляю, як раніше без нього ходив... Реально допоміжна річ. В мене Магеллан Тритон 400. Машинка середнього класу, але він мене не підвів ще ні разу. Карти Генштаба, знімки з Гугл-Земля - похибка практично не суттєва. Навіть, якщо не має карти, то можна просто покласти точку коло авто і йти собі куди хочеш, а він пише трек по якому можна завжди повернутись назад, а хоч і не по тому самому треку, тоді просто до точки, де знаходиться авто. Головне не забути акумулятори зарядити , та й пара запасних не зашкодить...
Так як нечастий гість в лісах,GPS(з повним набором пошуковця) стоїть в машині. На початку року, придбав смарт в якому вмонтований GPS.Була можливість випробувати в лісах...........відпрацював на ура,навіть там де небуло мобільного зв'яку(A-GPS).
Ну Ви брате й відчайдух, що скажех справжній козак, ходити лісами та горами навмання. Лісового Дєдушку - вночі не зустріли, може який хаборок Вам підкинув ?
В мене на телефоні стоіть андрозік, по картах генштаба хожу ще й трак малює, дуже допоміжне, і не потрібно брати іншого обладнання!
А на рахунок пряг-щось вони дуже вбиті, навіть для таких, що були разом з хазяївами, перший раз такий хлам бачу...
Славік! Не зветай уваги, Serzh180473, то ж відомий поучатель, дуже "розумна і культурна" людина, напевно вчитель молодших класів зі стажем!http://reibert.info/threads/ЛАДАНКА.408396/#post-4288080
Органика - не обязательно жмуры. Могут быть бытовые отходы и тому подобное... В помойках часто попадается цветнина в зелёном поносе.
Звичайно..А то судячи по цій світлині,яку взяв з теми камрада Клевер(прошу вибачення),СТРАШНО уявити що там робиться нижче..Не думаю що камрад змовчав би про бійців..
"быть бытовые отходы и тому подобное" - зачастую это и есть органика,кости животных,остатки еды,выброшенные элементы экипировки и снаряжения и т.д.
А якщо, не дай Бог, Ваш телефон упаде на камінь, або у воду? Що тоді будете робити у лісі? Туристичний навігатор якраз захищений від таких прикростей. Але по ньому не подзвониш, це правда. В навігаторі є ще багато різних фішок, яких немає в телефонах, але безпосередньо на копі вони залишаються не задіяними.
Не знаю як в ліс, але перед під"їздом на бетон декілька раз падав, і нічого, тільки звязок краще став, єдине що би радив-брати 2 батареї бо GPS їх садить на "ура"))
Магеллани - нормальні ЖПСи. І ціна не кусюча. Наразі ходжу з 2000. І прив'язка там проста, можна залити все, що хочеш.