Захід України

Тема у розділі 'Де копати?', створена користувачем YKY, 27 лют 2005.

1. fugis

fugis Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    581
    Адреса:
    Дрогобич.Захід України
    Шановний(?),Ви щось дуже агресивний сьогодні.Поганий день?Можливо Ваші напарники і товчуть місця без Вас.....А про яму,то я написав що глибше метра(це глибина на яку ми копали),бути не може більше нічого.Тим більше у товариша ЗОЗО,з ВЕЛИЧЕЗНОЮ катухою..Чи покійників голими ховали??Якись гудзик на одежі мав би бути???

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 10 шт.)
      Комплект металлоискателя Vallon VMR2. Все исправно, проверено и работает.
      20000 грн.
    2. Это современный микропроцесорный универсальный импульсный металлоискатель. Использование прибора в к...
      1300 грн.
    3. Х-Терра 30, без штанги, прибор рабочий , катушка моно 7.5
      3500 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя Шанс (Chance). Импульсн...
      190 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя пират (SMD) преимуществ...
      70 грн.
  3. Staruj_Zmey

Staruj_Zmey Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    286
    Адреса:
    Львів
    Шановнi зелений налiт не обовязково вказуе на наявнисть жмура якщо це просто зброс просто в народi cмiтник то органiки там хоть завалiсь мягко сказано жмури i не жмури любили курочку чи кабанця втоптати

4. Licvidator

Licvidator Leutnant

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    1.148
    Адреса:
    Львів
    Я не агресивний, просто не люблю коли людини ігнорують чужі слова, я вам дурниць не пишу і завжди стараюсь писати по суті. Колись зрозумієте, все приходить з часом. Раз такі справи нехай кожен залишиться при своїй думці а інші нехай роблять для себе якісь корисні висновки!

5. skorceni

skorceni Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    565
    Адреса:
    Аргентина Антарктида Anenerbe
    От цеи гель і позабивав ваші знахідкі!!!!((( В склад цього гелю входить соляна кіслота HCL яка дуже бистро зжирае мідь та латунь,20 хвилин це дуже багато ,до речі я вам писав не давно як чистити мідні монети,там хватило би мила та мягкої щітки для миття посуду,в краинему випадку зварити треба було в маслі,або трілонБ

6. skorceni

skorceni Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    565
    Адреса:
    Аргентина Антарктида Anenerbe
    Все вірно! Сам пасок зроблений переважно з свинячоі шкіри це теж органіка яка гнила собі в контакті з латунью,а пасок там був не один а аж 4 от вам і наліт! з.пов.Отто

ArtBorsuk подобається це.
  7. fenyks

fenyks Feldwebel

Повідомлення:
    1.658
    Адреса:
    Прикарпаття "БандерштаТ"
    Так! Давайте не будем нептіб гнати!!!!! Копаем разом самi чи нас цiлий табун це наша справа...... I Тi з ким на копi, камради "поряднi"..... Попадеться боэць, пiднiмають та по людськи перепоховають за християнськими традицiями!!!!!

8. fenyks

fenyks Feldwebel

Повідомлення:
    1.658
    Адреса:
    Прикарпаття "БандерштаТ"
    Каюсь!!!!! Тепер буду варити в олii!! Переконався що хiматура пережираэ. ......... До цих пряг одного мила та щiтки б не вистарчило.... Повний аут...

9. REY

REY Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    4.298
    Відкрию Велику Таємницю.
    Пряжки як що з ременями, або іншими частинами ( шинель,кітель,шапка) масивна кількість гільз, Тяжка Глина + вологий ґрунт.
    Набувають легкого яскравого зеленого забарвлена.
    В мусорках пряжки також __Зеленкуваті іноді і інших кольорів райдуги.

Так що шановне Панство, на все є пояснення .

З Пов. В'ячеслав.

Junger та Чур подобається це.
  10. dim-3000

dim-3000 Stabsfeldwebel Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    58
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    114
    Повідомлення:
    2.896
    Адреса:
    Дрогобыч Украина
    Вітаю братів по копу!
    Прошу поради в джпрс навігаторах. В сучасній техніці я повне зеро. Другий раз на протязі року блуданув в горах - лісі до ранку. Вчора до машини доберався весь мокрий 15 км. Підкажіть який придбати і взагалі чи допоміжна річь.

11. Licvidator

Licvidator Leutnant

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    1.148
    Адреса:
    Львів
    Блуданути до ранку то піпец, важко собі уявити як ви себе почували. Якщо ви їдете в невідомі вам місцини то мати при собі хоч якийсь навігатор то просто необхідність. Я особисто використовую смартфон і як тільки приїхав на місце ставлю точку і потім в любому випадку зможу повернутись назад.

Saddam Saddamuch, КорифеЙ, dim-3000 та ще 1-му подобається це.
  12. bigfoot

bigfoot Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.266
    Адреса:
    Прикарпаття
    Я взагалі тепер не уявляю, як раніше без нього ходив... Реально допоміжна річ. В мене Магеллан Тритон 400. Машинка середнього класу, але він мене не підвів ще ні разу. Карти Генштаба, знімки з Гугл-Земля - похибка практично не суттєва. Навіть, якщо не має карти, то можна просто покласти точку коло авто і йти собі куди хочеш, а він пише трек по якому можна завжди повернутись назад, а хоч і не по тому самому треку, тоді просто до точки, де знаходиться авто. Головне не забути акумулятори зарядити:D , та й пара запасних не зашкодить...

Kruz5 та dim-3000 подобається це.
  13. rast gasser

rast gasser Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    30
    Повідомлення:
    816
    Адреса:
    Лемберг
    також користуюсь тритоном 400.

14. ovik12

ovik12 Oberfeldwebel

Повідомлення:
    513
    Так як нечастий гість в лісах,GPS(з повним набором пошуковця) стоїть в машині.
    На початку року, придбав смарт в якому вмонтований GPS.Була можливість випробувати в лісах...........відпрацював на ура,навіть там де небуло мобільного зв'яку(A-GPS).

Saddam Saddamuch подобається це.
  15. КорифеЙ

КорифеЙ Oberleutnant

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.753
    Адреса:
    Galicien - Volyn

Ну Ви брате й відчайдух, що скажех справжній козак, ходити лісами та горами навмання. Лісового Дєдушку - вночі не зустріли, може який хаборок Вам підкинув ?

16. yar-79

yar-79 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    383
    Адреса:
    Украина, Львов
    В мене на телефоні стоіть андрозік, по картах генштаба хожу ще й трак малює, дуже допоміжне, і не потрібно брати іншого обладнання!

17. yar-79

yar-79 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    383
    Адреса:
    Украина, Львов
    А на рахунок пряг-щось вони дуже вбиті, навіть для таких, що були разом з хазяївами, перший раз такий хлам бачу...

18. Артурчик

Артурчик Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    288
    Лоти
      на продажу:
    83
      продані:
    651
    Повідомлення:
    27.579
    Адреса:
    Lemberg, Bandershtadt
    Славік! Не зветай уваги, Serzh180473, то ж відомий поучатель, дуже "розумна і культурна" людина, напевно вчитель молодших класів зі стажем!:smile_11:http://reibert.info/threads/ЛАДАНКА.408396/#post-4288080

19. RedMask

RedMask Leutnant

Повідомлення:
    4.375
    Адреса:
    Украина
    Органика - не обязательно жмуры. Могут быть бытовые отходы и тому подобное... В помойках часто попадается цветнина в зелёном поносе.

20. fugis

fugis Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    581
    Адреса:
    Дрогобич.Захід України
    Звичайно..А то судячи по цій світлині,яку взяв з теми камрада Клевер(прошу вибачення),СТРАШНО уявити що там робиться нижче..Не думаю що камрад змовчав би про бійців..

Images:

3c0a3c153bdd.jpg
    fenyks подобається це.
  21. doccc

doccc Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.039
    Адреса:
    Галичина
    "быть бытовые отходы и тому подобное" - зачастую это и есть органика,кости животных,остатки еды,выброшенные элементы экипировки и снаряжения и т.д.

22. RedMask

RedMask Leutnant

Повідомлення:
    4.375
    Адреса:
    Украина
    Ну так я об этом и говорю, совсем не обязательно, что именно человеческие останки.

23. bigfoot

bigfoot Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.266
    Адреса:
    Прикарпаття
    А якщо, не дай Бог, Ваш телефон упаде на камінь, або у воду? Що тоді будете робити у лісі? Туристичний навігатор якраз захищений від таких прикростей. Але по ньому не подзвониш, це правда:D. В навігаторі є ще багато різних фішок, яких немає в телефонах, але безпосередньо на копі вони залишаються не задіяними.

КорифеЙ подобається це.
  24. yar-79

yar-79 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    383
    Адреса:
    Украина, Львов
    Не знаю як в ліс, але перед під"їздом на бетон декілька раз падав, і нічого, тільки звязок краще став, єдине що би радив-брати 2 батареї бо GPS їх садить на "ура"))

25. bigfoot

bigfoot Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.266
    Адреса:
    Прикарпаття
    Лишилося його ще у воду булькнути, може батарея буде довше тримати:D...

Saddam47 подобається це.
  26. Vodomir

Vodomir Feldwebel

Повідомлення:
    400
    Адреса:
    Львів
    Магеллани - нормальні ЖПСи. І ціна не кусюча. Наразі ходжу з 2000. І прив'язка там проста, можна залити все, що хочеш.