Типа печатная пластина, которая на печатную машину устанавливается? А почему тогда не в зеркальном отображении как положено? Как с нее печатать?
Якщо Ви так впевнені, навіщо було питати "в чому прикол такий"? Я колись знаходив радянську газету в такому стані.
А який у мене привет? Я вам написав, що у вас друкарська форма для офсетного друку, вам це не сподобалось, бо ви захотiли мати раритетну металеву мапу, пiдготовану нiмецьким генштабом для шпигунiв, абощо. Ну хай так i буде, я не проти. От культурi спiлкування, нажаль ви не навчилися.
Доброго дня шановному панству ура язнову комперний Вячеслав поздоровляю з супер знахiдкою карта оригiнал i дiйсно штабна це копiр ранiше при штабах були копiровщики якi копiрили карти вносячи iнодi змiни спецiально на замовлення офiцерiв Всiм вдалого копу
Як що чесно,я і не мав поняття що такі існують,чи існували будь коли. А дякуючи Вячеславу тепер знаю!
А я проишовся городами села і ось що наскубав,маиже всі єпохи,і в одному селі,уламок камяного ножа кінець неоліта,грош альбрехта бранденбурга 1545, зверху на лопаті сестерціи Гордіана 3 , зараз лежить у милі після чиски покажу з пов.Отто
.... ходив я якось на днях в свому районі на позиціях другої світової... зрозуміло що копали цього року... но так рили що це треба бачити !!! ..... зразу прошу вибачення за сильно насичений текст нецензурщиною,- но то що я бачив ...інше в голову не лізло!...тай не всю картину я показав .. ..... попросту, розмова йде про повний дибілізм ідіотів з лопатою та детектором, .... можливо я помиляюсь в своїй думці ... но це моя думка!! http://www.youtube.com/embed/NtPPQqHxR_E?feature=player_detailpage
.... з тих самих місць. купа манліхерів та мосінок ... більшість в труху ...набагато менше в майже відмінному стані з мельхіоровим покриттям. но порох з ьрухляків відменний ...чуть дупу не оппалив))) http://www.youtube.com/embed/l1QCw0YTzHQ?feature=player_detailpage
Цікаво, чи це характерно і для інших місць - цього року появилися якісь "сапери", які під чисту підчищають в горах все іржаве вибухове лайно. Раніше були місця де від таких сигналів відбою не було, вчора пройшовся - чисто. Причому під "ноль" не вибивали - дрібні предмети залишились. Значить хтось "полює" на конкретні знахідки.
Доброго дня. Походив по городах, крім гільз та корків нічого не вдалося накопати. пробував ходити по старим зниклим селам, та там заросло вище мене)) В цьому ділі новичок. Взяв собі ТЕРРу 705. В настройках розібрався все освоїв, але є ще купа питань по тонкостям. Питання стоїть так, може хтось з профі візьме на коп, потренуватися та за компанію щоб не скучно) Віддам всі знахідки, не маю на меті збагачення через коп, хіба зібрати свою колекцію монет + зайняти свій вільний час. Я зі Львова, маю легкове авто для дальніх поїздок, якщо треба. Вільний практично щодня в любий час. Не проходьте мимо, порядність гарантую не студент, сімейний!
Гільзи та корки та це вже щось!Тут всі через то проишли,не хвилюитесь ви на правільному шляху!Не все відразу,все проясниться з часомБільше читаите і єксперементуите заиняття ви собі вибрали то що треба!!! З пов.Отто
Монетку (Гордіан3 з дружиною) почистив,як і обіцяв що покажу! Витяг з неї що міг (прохання тапками не кидати) на мій погляд вийщло цілком непагано !
Доброго Дня. Террка дуже Бомбезний МД. Рекомендую програму__Всі Метали. Легенький ,Компактний,і Інформаційний. Колись була в мене террка 70-апарат з яким я почав щось знаходити. З Пов. В'ячеслав.
Добрий день. Таке питання хто може ходив копати в лiс мiж Бродами i Радивиловом там йшов старий кордон i 4 мiсяцi стояв фронт окопiв повно бачу мiсця битi пiсля себе не незакидають ями.