ЛОЗи ПСВ не шифрували тільки скорочували напиши все в гугл перекладач при фотографувунні постав житон на підвищення- корок від пластикової пляшки може різкість наведеться
rgenschild-1.narod.ru/infantry/equipment/muff/muff.htm якось не зівпадає перевів і діаметр-і взагалі розміри інакші.....та і піднята вона була на німецьких тилах-навіть руської гільзи не було...а лопатку російську підняв десь у 5-6-ти км від стоянки германців..
Всем доброго дня. На майские праздники ходил в леса под Старым Самбором (со стороный Турки). Ксатит подскажите что за патрон на последнем фото снизу от мосинского?
В тих краях із знахідками не густо, можна сказати - взагалі мало...було трохи по ДСВ, тай то місцеві позбирали...а ПСВ лише в двох місцинах попадає, але масштабних дій там майже не було...
Ось таку найшов я шаблю))) Стан вроді норм , ручка деревянна тріснута. Кіко це може вартувати +.....- Помито водою, там Є кнопка якась напевне що ствол захлопує щоб трималось??)) Думаю в ВД-40 кинути на сутку може запрацює))) І чим мона норм відмити від ржавчини??? Дякую за відповідь)
Ну поздоровляю з нахідкою. Щит австрійський ПСВ. Наскільки я помню, ти такий вже знаходив раніше, але не докопав.
Так, находив,робив навіть 2 захода на то місце,перший раз не було інструмента,другій раз міцні руки Бахуса, а щитів там було аж 5 штук. А в цей раз все вдалось,хоча більше серйозних знахідок не було.