Переглянути вкладення 2359112 Переглянути вкладення 2359114 там видно що був проріз...але...такий стан...
Про що сперечаэтесь? http://domongol.org/gallery/album.php?id=33&sid=6d857f34d3232490a957b2c8d9ea718c
Шановний rondon. Рекомендував би на майбутнє, якщо виставляєте фото для ідентифікації, робіть його зразу в різних ракурсах, і буде легше оприділити, і не буде гадання "на кофейній гущі".
Vitay shanovne tovarustvo z Velukodnem! zdorovya i dostatky v simyax,natxnenna i farty v poshykax,dobrux dryziv i veselux svyat! Shanyjmosya! Xrustos Voskres!!!
Христос Воскрес! Христос Воскрес! То благодать зійшла з небес! То людям Бог подав спасіння, щоб засіяло Воскресіння! У душах їхніх, у серцях, у щирих добрих молитвах! Тож хай відкриті небеса зішлють Вам радість і добра, наповнять силою й снагою й Господь своєю доброю рукою пригорне душу до небес! Христос Воскрес! Воістино Ворскрес!!!
Христос Воскрес! Сьогодні в перерві між шашликом та холодним, на дачі,вийшов так, попікати, майже зразу попався такий предмет, думаю бебут солдатський, не знаю правда чий,саперний або артилерійський,не далеко була сокира. Може хтось знає! На обжимі стоїть номер 129.
Дві гільзи LS 42, 12,7,так розумію Браунінг,авіаційні,метрах в 20 одна від одної . Ну дуже гарний лісок,маса задоволення за 40-50 хвилин!
Свої місця я сам перевіряю,а хвости рубаються аж до нажаль для вас,але ваші можем і разом я про ті що після доща і без мд,спробуєм з мд,як є пропозиціі пишіть в лічку з пов. Ігор
Сьогодні попався гудзик РІА. Здивувало те, що був акуратно обтянутий куском шинелі, вушко обламане, тому напевно і загублений. Знаю, що пряги обшивали сукном, а щоб гудзики, таке зустрічаю вперше. Для чого це робилось? Комусь попадалось таке? Ваші думки і припущення по цьому?
не так щоби аж часто трапляються такі гудзики але проскакують, принаймні в мене, також гадаю що в цілях маскування