В районі Підгородища та Романів.Нічого особливого,так вбиті крейцери,геллери,філери,ну і само собою кулі та гільзи.
Просто на один пост вiдповiсти з цитуванням я розiбрався.... А як прикрiпити пару постiв в одну вiдповiдь, поки незнаю. Пiдкажите, буду вдячний! ......... Просто набивати пости...... нема такоi мети., було разок де трiщали нiпро що на пару сторiнок..... так як взагалi в темi був глухар!)))
Їздили сьогодні в Голобутів,біля Стрия..Хлопаки,мені соромно за наших західняків...Не мав фотоапарату з собою..так би показав цей жах.Таке враження шо копали там ескаватором..все в глибоких ямах.Про засипання мова навіть не йде...Напевно на Марсі ландшафт кращий..Невже та ворона з пікеля чи бляха,варта того щоб так знищувати ліс..Подивились на то жахіття і пішли поближче до аеродрому..Накопали латунних авіаційних гільзяк кіллограма на 3,та поїхали додому..
Причому тут західняки-східняки.Рагулі - вони без скрізь рагулі.Такому поки по башні лопатою не даш - до нього не дійде.
ну що тут скажеш ...тупорилі байгарі!!!! ....минулого року в кінці літа в лісах біля голобутова ..були ямки по треть штика... з чимось слабеньким ходили ... так як між ямками я добрі речі піднімав ... а ті що на пів штика скоріше гільзяч . обойми і патрони. .... я особисто ями також рив на 20-50см...но після,-пригортав. .... по ходу нові необтесані любителі копу появилися)))
Я сьогодн перелопатив(3 куба землі) знайшов дрібязок,але всі ями зарив назад.Ямки присипає листям-і можна файно ногу підвернути наприклад. . .
Привіт камради, ну і ми сьогодні з dfg покопали. Першу половину дня дурно бродили по лісі(в нас ще сніг у лісі, а потім поїхали в невеликий лісок на горі(де вже були проталини і деякі місця без снігу). Там вже знайти навіть нічого і не думав, та першим попався жетон, потім свисток(напевне РІА), dfg знайшов гудзик артелириста і медальон. І думаю там ще є багато цікавого, просто на такі маленькі ліски навіть уваги не звертав
Доброго всім дня або вечора. Вибачаюсь за втручання, але хотілось би сказати про так звану ЖД дорогу через Винники на золочів. Мій дід і батько розповідали що коли німці відступали то вони цю колію їхали на дрезині і що кілька десятків метрів підривали. я сам ходив з друзями і по колії і обабіч неї і можу сказати що там зараз пусто, ще у 1999 році в одному місці підняли трохи патронів приблизно відер 9 і мін мінометних 16, дід казав що там повстанці розбили колію і німецький вагон перевернувся. Зараз там нема що шукати окрім побутового сміття яке вивозять з міста і викидають з авто. Ще раз вибачаюсь за втручання
Вчора був в Брюховичах на шашликах...але не копав...видно що сезон почався, за цілий день зустрів 4 людей з мд.
Чув що під дорогою через Львів - Винники є підземний перехід в районі Винниківського озера...і один дід розказував що там євреї сховали золоті і срібні речі десь...Хтось чув про це ?