........прочитав гордий заголовок... Житель знайшов 10 квітня, а піротехнічна група 3-го регіонального центру швидкого реагування МНС України, відреагувала вкрай оперативно і швидко!! півтора доби реагувала... жителі б якби знали ..то за 3 години оперативно б все вилучили і по квартирах та гаражах розтягнули ....
покищо тільки зареестрували...будуть ще бебати, обговорення ...однозначно доопрацювання!!!....но все одно з часом приймуть .. так що копайте поки е час!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.... по хорошому щось подібне в вигляді закону потрібне! .....це як з правами на машину ...є права їдь нема прав ..штраф ( дуже багато часу єкономить і нервів коли виконавча влада в полі чи лісі починає тупити і тупорилі питання задавати і щось намагатися по тупому трактувати з законодавства). .... як і було заборонено так і залишається під забороною ..шаритися в культурних національних і археологічних обєктах спадщини. .... чітко прописано пошук металевих предметів...віком до 100років... кераміку детектор точно не візьме, а якщо й попадеться розбитий горшок, передайте в краєзнавчий музей ,по опису. .....в загальному...не вказано хто проводитиме ліцензіат детекторів, хто буде контролювати і виявляти... порядок видачі та умови подання ліцензії, вартість ліцензії!!!!!!! до кінця цього сезону думаю цей законопроект не набере чинності ...так як його не підпишуть....багато недороблено і немає логічної виконавчої послідовності. якось так..................
ну буде щось подібне як дозвіл на рушницю. Хоча ліцензію детектора ( як вказано в законопроекті) не логічно ліцензувати те що ліцензовано заводом виробником детектора...скоріше всього мова йде про дозвіл на використання.
поки даю відповідь ..набивають новий пост... і так повторяється...знову. поки пишу відповідь ....а відписую не коротко ... тільки відправляю і голова думає про правельні відповіді на новий пост... не в обіду! хоча Вас розумію.....
............. живі гільзи привести в порядок ..якщо цікаво, ............. решта в мішок і в "цветмет")))) ....от запутався кому що відповісти)))))
мультицитування ..тут як ним користатися??? на сторому двиглі знав ..на теперішньому ще не найшов)) .....я сезон відкрив 3 січня цього року ...і закрив зразу))) так як в Москві .... літом відкрию заново!
ага, я замітив А з рештою, то Ваша справа, просто з сторони виглядає як набивання постів.(а вони зараз без дякую, звань не принесуть, якщо є тяга до такого)
Натискаєте "Ответить" по кожному повідомленню, на яке хочете дати відповідь/комментар Не секрет. Я відкрив))
Я думаю багато тих, в кого є МД, ще з Нового року відкривали сезон. http://reibert.info/threads/Дежурный-лесок.265117/page-2#post-3595039
Я от думаю який не хороший чел покидав желизяки на БрюсI i який неуч викликав МНС тепер на БрюсI в цей сезон не мае шо робити облава за облавою буде