поможе від прямого попадання води в прибор ..но якщо і вдасться добитися герметичності ..конденсат все одно появиться ...за 30-40 хв.роботи!
дивись зйеднаня катушка -кабель або кабель -блок розем, може там волога попадае.а щоб блок не замокав вдінь звичайний кульок дісплея і так небачиш бо потіе
сам пакет чи кульок запотіє...та як єлектроніка прибора виділяє тепло ...під пакетом повітря буде нагріватися ..саме повітря досить вологе ..як результат масивний конденсат на пакеті і на приборі ...менший в середині прибора і на деталях!
В мене знайомий 1 говорить що в однiй трясовинi мотоцикл з каляскою втоплений )))) Нiмака начебто. Каже що глубоко там, бо кiнь з фiрою там тiльки i блиснув. От там би покопати)))))) Думаю там нетiльки мотик з конем i фiрою лежить)))))))))
....байки файна справа!!! завжди натхнення добавляє)) в трясовину не лізьте!!...дочекайтесь коли буде сама засушлива погода ... і не детектором а щупом тікати треба..
Там трясовина ще НIмаки бiля него бiгали))) Так що чекати погоди думаю немаэ сенса)) Там просто трактор треба i Акуратно))))))
4 роки копав з аською чехла ніколи не мав лише в сильний дощ одягав кульок. Апарат зара тішить знахідками нового господаря, але електроніка і волога річ слизька
російське слово ..незнаю як перевести... зміст грунт покритий водою на пару сантиметрів і ніби грунт міцний ...йдеш ...і провалився по шию ...і все!!!!
Асю маю 4 роки-бомбова штука.Раз так змок,вода з аськи текла,думав капці прийшли.Працює без глюків.Головне добре просушити.
Нині після 6 години перейшовся на коп на 3 годинки...Знайшов це:http://reibert.info/threads/Коп-в-четвер-11-04-2013.368541/
Доречі щось подібне помітив. Раз ходив пізньої осені по полю і на катушку налипло пару кіль землі. Хожу, важко, але щось дрібне і цікаве попадає постійно. заморився і вирішив почистити ту грязюку. Почистив. Все, ніби весь метал з поля пропав
Копаю деколи с братом деколи з Батьком)))) Деколи сам)))) Мiсць не знаю от i ходжу цвяхи та пiдкови копаю))))
Народ а що таке свалка або мусорка?))) Знаю звучить дивно)))) Бо знайшов раз просывшу землю десь метр на метр и там накопав бутилки , кусок зализа якийсь----це мусорка??????? вартуе там копати дальше чи забити болт ????