..... на першому національному каналі в новинах показували ..я в той час в опергрупі в черговій частині сидів ( осінь 2007), і в газеті згодом замітка була.... ................. точніше в 1997році , прошу вибачення .
.... це в короткому вигляді я дав розуміння того, що якщой надибає хтось щось з вищеперечисленного, чим то закінчиться при бажанні привласнити чи продати..... і як один з варіантів хоть щось отримати в вигляді асігнацій від знахідки, і щоб проблем не зловити з УК! .... якраз ті кого перечислив. саме найбільше готові оплатити за таку інформацію .... так як кіноіндустрія періоду війн, в світі, набирає обороти а для масовок і т.д. з цих країн готові такі речі придбати.
ну що ж, я не про танки Якщо є бажаючі покопати (їдемо в четвер вечером), то пишіть в лс (нас 3 чоловіки, їдемо моєю сімкою, вживання по 100 грам обов'язкове ). Їдемо на південь Тернопільської обл.( знвхідки там були, ну і думаю ще є багато)
Вчора був на копі після 17 год. дня до 20 год. біля Львова... Накопав це:http://reibert.info/threads/Коп-в-понеділок-з-17-год-до-20-год-08-04-2013.367642/#post-3857497
Я вже сезон також видкрив рог ппс 3 брон 45 без задкив з норм бр колпаками ,мята колотуха можна реставр з гладкою рубахою 5ток брон швакив, 1 ерлик без взр Гiльза вiд ерл сталь омедненка сохр майже 5ть . гiльза вiд арicакi кайнок 17го року сохр 5ть решта хламец з кила 2
В мене на Патику))))-- Асьцi э каплезащитный чехол)----але 20 хв пiд дощиком i чехол промокаэ))! А цыферблат потiэ!!!! Боюсь що коротне там щось в серединi прибора, i ПА_ПА)))))) Але якщо всi говорять що пофiг....... то повiрю на слово Профам В Суботу хочю вiдкрити сезон))) Знову пару пiдков i залiза назбираю))) а може i кусок форда знайду))))))))
.....якщо плата де вся єлектроніка з заводу покрита лаком ...то не повинно коротнути від конденсата!!