на данний момент існує дозвіл який закріплений як на номерний так і Б\Н прибор за пошуковою організацією чи обєднанням. Ліцензія тільки розглядається в пропозиції!!!!
Та не потрібно ще ніякого дозволу, як тільки потепліє то копайте, хто зна, можуть щось таке і прийняти
та що там блукати ?? мені от тоже стрьомно одному в ліс ходити но нічого привик, но тільки як якийсь шелест або ще шось таке то уххх =))) головне пам*ятати куди йдеш )от і все)
тут багато хто сам ходить, звикаеш. я якщо недалеко від дому й погода непогана беру з собою дружину й сина молодшого.якщо дощ то сам.
Кажете ухх ???? )))))))) В лісі так собі трошки *ОРІЕНТІРУЮСЬ* але тяне мене в Чорний Ліс. Поглибше хочеться зайти. А там може бути і УХХХ)))))))
та ні просто шугаюсь різних звуків)))) а коли з камрадом то тоді герой та нічого там небуде, а якщо і так то таке саме як на початку)
Як кажуть *** Гуртом і батька бити можна***)))))))), може і щось більше там є незнаю але тяне)) Найшов в лісі ковпак від авто ФОРД що на ступицю іде Може з фіри відпав якогось селянина??)))
Там була стара дорога я так поняв бо каміння було річкове а зверху травою поросло, а ковпак був під коренем діаметром кореня 20 см приблизно)) Лопатою хвилин 5 лупив щоб корень перебити)) Завтра зроблю фото ковпака закину , може хтось підкаже яких років приблизно він)