Як цитувати повідомлення фіг знає. Як витерти приватне повідомлення-фіг знає, вже така купа назбералась. Слідкувати за своїми темами складно, підняття теми 25 коп. Пошук по форумі взагалі дебільний. Одним словом кращого ноль, все тільки гірше..
ну порівняно з першим днем то вже краще, думаю з часом ще дороблять. Тепер подобається як фото відкриває
По ЛС. Заходите в саму переписку которую хотите удалить, там в верху, две кнопочки выбираете "покинуть переписку", а дальше по инструкции! С Ув.Вячеслав.
Всім привіт. Ну що ж, будемо привикати до "нової побілки".. Славік, класний знак! А я так і не мав часу кудись виїхати, а тут ще навалило як у грудні...
Не все так просто, Вячеслав. Таким методом видалиться тільки одне повідомлення, решта з переписки залишаться і їх прийдеться всі по-одному видаляти ручками. Навіть, якщо ви по-черзі видалите всі повідомлення з якогось одного діалогу, а співрозмовник захоче Вам ще щось дописати, то весь діалог повернеться. Правда я це ще не перевіряв, але так пишуть в темі про новий двіжок сайта.
Зрозуміло... А як раніше було просто - помітив галочкою всі, які не потрібні, видалив і маєш спокій. Я вже давно замітив, що комп'ютери, телефони та інші гаджети-девайси, як маютьі на меті економити наш час, насправді, з подальшим своїм розвитком, того часу тільки більше відбирають. І чим дальше - тим більше. Сумно стає від того..... Добре, хоть смайли людські повернули
Форум зараз працює в тестовому режимі, можливо систему ЛС ще замінять, або доповнять додатковими функціями. Кожен день щось змінюють. Короче, критикувати щось ще рано..........треба чекати
Критикувати як раз вчасно. Тільки завдяки "критикам" форум почав мінятись на краще. Якби всі сиділи тихо, то так би все й лишилося на рівні дитячого садочку. Я особисто вже бачу досить багато змін на краще, але є ще дуже багато моментів, які мене просто дратують. Ви праві, поміняти щось особисто ми не в змозі, тому ми критикуємо і сподіваємось, що нас почують...
Просто треба висловлювати думку не у формі критки, а у формі пропозицій/рекомендацій......я так думаю.
Раджу чекати........форум працює в ТЕСТОВОМУ РЕЖИМІ.......не всі функції працюють Інструкції тут: http://reibert.info/threads/Новый-faq-по-работе-с-форумом-на-новом-движке.358428/unread Пропозиції і побажання тут: http://reibert.info/threads/Пожелания-по-улучшению-форума.358656/