Ага........в лісі не має де повернутись від знахідок. а поля........все в Римі і Імперії. а дороги на Волинь......наче після Першої Світової. З Пов. В'ячеслав.
Привіт. саме цікаве в тому, що даний полк був знищений під Ковелем у серпні 1944 році. тепер цікаво, що даний солдат робив на Зборівщині... так як бої тут закінчилися в липні (згідно журналу бойових дій за липень 1944 з лінією фронту від Плугова до Озерної 48 ТК).
ну мабуть не всіх знищили, можливо було якесь зєднання(другий жетон був інший), ще подивлюсь клейма на коликах від палаток з того лісу, чи то все одно??
Все дуже цікаво... я тут росшифровую поки холода де хто стояв, під Присівцями в лісі стояв наприклад schwere panzer jg. abt 88, був я там, цікаво бо також стояли на позиціях після ПСВ
тільки не тре кричати що Волинь аж кишить знахідками, а то складається враження що тут з кожного копу по дві МПхі приносять
так друже. покажи фотку як возив тебе в ""Клондайк"" З Пов. В'ячеслав. P.S Особливо знахідка___Панель Деуса.
кОМРАДИ РОЗУМІЮ ЩО НЕ ТА ТЕМА АЛЕ ПІДСКАЖІТЬ ДЕ МОЖНА ВЗНАТИ ІНФОРМАЦІЮ ПО ІНТЕРИСУЮЧІ КАТУШЦІ ,БУДУ РАДИЙ ЛЮБІЙ ІНФОРМАЦІЇ.
ось розділ http://reibert.info/forum/forumdisplay.php?f=4, думаю вам там потрібно шукати інформацію по катушці якою цікаветесь
Товариші, а хто може підсказати де можна почитати про те як пускали під укіс поїзди на лінії Сарни-Ковель і цікавить чи можна десь почитати про склади по ПСВ біля Рафалівки?